2012. október 10.

Kampányol az EDF DÉMÁSZ

Az imázskampányon a Havas Worldwide és az MPG dolgozott.

Az imázskampányon a Havas Worldwide és az MPG dolgozott.

Szeptembertől novemberig fut az EDF DÉMÁSZ imázskampánya, amely az áram fontosságát hangsúlyozza. Az üzenet szerint az áram központi helyet foglal el az életünkben, így nem mindegy, hogy milyen áramszolgáltatót választunk.

A kampány keretében közterületi, online, utóbbin belül pedig közösségi médiás kommunikáció is fut. Emellett a Viasaton futó Nyered ha mered műsort is szponzorálja a márka. Utóbbi megoldást azért választották, mert a szerencsés játékosok régi háztartási gépeiket cserélhetik új, energiatakarékosabb darabokra.

A kampányhoz kapcsolódó kreatív anyagokat a Havas Worldwide Budapest készítette, a médiatervezési és -vásárlási feladatokon pedig az MPG Hungary dolgozott.

Forradalom újratöltve

Médiapiac2 napja

Egy paraszthajszálnyira vagyunk a realitás és a virtualitás összeolvadásától. Már csak a megfelelő eszköz hiányzik, és minden a feje tetejére állhat – állítja a geneRÁCIÓk előadója.

Jogsértően tájékoztatott az Orangeways

2018. március 14.

A GVH a jogsértésért több mint 85 millió forint bírságot szabott ki a vállalkozásokra, és megtiltotta a jogsértő magatartás folytatását.