Az új Omnia Espresso válogatott magas minőségű kávészemekből készült aromás, testes kávé. Azoknak ajánlják, akik intenzív, fűszeresen aromás íz jegyekben gazdag, igazán élénkítő kávét keresnek az Omniától megszokott magas minőségben.

Erre a legkíválóbb eszköz a tévés szpot, de emellett közterületi, digitális és speciális televíziós megjelenések egyaránt támogatják a kampányt.

Televízióban a hagyományos kampány kiegészítőjeként az Omnia Espresso öt kábelcsatornán több, mint 1150 alkalommal, a célcsoport által nézett népszerű műsorok és prémium filmek környezetében lesz jelen a műsor jellegére szabott egyedi szponzorüzenetekkel. A tévét digitális felületeken in-banner és preroll online videós megjelenések egészítik ki, megcélozva a fiatalabb korosztályt. Ezzel egy időben az Omnia Facebook oldalra látogatókat izgalmas játékok várják.

Közterületen az országos lefedettségű citylight és DLP megjelenések mellett, Budapesten az 1-es és 4/6-os villamosok fóliázása, illetve a Blaha Lujza téri épületháló színesíti a kampányt. Ezen felül egyedi, különleges megjelenésként hangos citylight-ok varázsolnak olasz hangulatot a járókelők számára a város néhány forgalmas pontján. Aki pedig meg szeretné kóstolni az új olaszos pörkölésű, intenzív aromájú Omnia Espressot, az megteheti az üzletekben szervezett nagyszabású kóstoltatás keretében.

A kampány médiatervezési-és vásárlási feladatait a Havas Media végezte – áll az ügynökség közleményében.

A láthatatlan árucikk, amit mindennap használunk

1 napja

Vannak piacok, ahol többek között áram is kapható. Persze nem a zöldségpiacokhoz hasonló helyek ezek, hanem tőzsdei felületek. De vajon hogyan alakult ki a villamos energia kereskedelme? (x)