2013. október 24.

Kancellár és diszkócsirke

Ők ketten is bekerültek szeptemberben Németország öt, a YouTube-on legnézettebb reklámvideója közé.

Ők ketten is bekerültek szeptemberben Németország öt, a YouTube-on legnézettebb reklámvideója közé. De akad itt más is. Meg persze rengeteg remek ötlet.

Az első helyezett a Mercedes kisfilmje, amely meglehetősen sajátos aspektusból mutatja meg, milyen erősen is vágyunk a stabilitásra. A második helyre a Dior egyik illatának hirdetése csúszott be, potom 13 millió letöltéssel. A képzeletbeli bronzérem a múlt hónapban az Electronic Arts kisfilmjéé, amely a jövő évi focivébére készült FIFA14 játékot ajánlja a figyelmünkbe, igen kellemes keretek között.

A negyedik helyen végző Geox-szpotból megtudhatjuk, könnyű-e úgy cipőt nyerni, ha csupán az a feltétel, ne sikítsunk, ha egy Forma-1-es pilóta visz egy kört a pályán. Az ötödik pedig egy – végre ötletes – német kampányklip, amelyben a hazaszeretet mellett a kancellárnő imázsára építenek a kereszténydemokraták.

Forradalom újratöltve

Médiapiac1 napja

Egy paraszthajszálnyira vagyunk a realitás és a virtualitás összeolvadásától. Már csak a megfelelő eszköz hiányzik, és minden a feje tetejére állhat – állítja a geneRÁCIÓk előadója.

Jogsértően tájékoztatott az Orangeways

2018. március 14.

A GVH a jogsértésért több mint 85 millió forint bírságot szabott ki a vállalkozásokra, és megtiltotta a jogsértő magatartás folytatását.