2016. december 01.

Karácsonyi hangulat a UPC Directnél

A Stringray Christmas csatorna újra elérhető december 1-től, a szolgáltató Facebook oldalán pedig játékos adventi naptár indul.

Minden Medium TV (és annál nagyobb) csomaggal rendelkező előfizető elérheti a Stringray Christmas csatornát december 1. és január 9. között a 199-es csatornahelyen. Ez a csatorna folyamatos karácsonyi zenefolyamot biztosít, amely a Stingray applikáción keresztül is elérhetővé teszi a jól ismert dallamokat, így az előfizetők mobileszközeik segítségével bárhol, bármikor élvezhetik az ünnepi hangulatot.

A Food Network csatornán december 14-én kezdődik az Ünnepi sütőverseny ízletes édességekkel, majd ínyenc jelenetekkel érkezik a Karácsony 12 séfje című sorozat, amelyben 12 szakács mutatja meg, hogyan lehet igazán különleges karácsonyi vacsorákat készíteni.

A Travel Channel Karácsony Kft. című műsora december 11-én megmutatja, hogyan készül fel és ünnepli New York City a karácsonyt. Az Egész évben karácsony december 17-én pedig olyan amerikai városokat mutat meg a nézőknek, ahol az év 365 napja karácsonyi hangulatban telik. Ezen a napon kerül vetítésre az Extrém karácsony című műsor is, amely a legvadabb módon ünneplőket mutatja be.

A zene és a filmek mellett a karácsonyi hangulatot támogatja az a különleges adventi naptár is, amely 8 partner segítségével számos csatorna részvételével jött létre (Stingray, FilmBox Family, Sport1, Sport2, NatGeo, Viasat3, AXN, Viasat6, FilmBox Premium, Travel Channel, FilmBox Extra HD, TV Paprika, Da Vinci, Minimax, FOX, Fine Living, Cartoon Network, AMC, FilmBox Plus, Food Network). A játék kiemelt partnere a Travel Channel, a Fine Living és a Food Network csatornák anyavállalata, a Scripps Networks International. Minden nap más partner ajánlja fel a napi nyereményt. . A résztvevőknek a nap partnerével kapcsolatos kérdésre kell válaszolniuk. Az adventi kalendárium fődíjáért, a Travel Channel által felajánlott Canon S200-as kameráért a játék utolsó három napján, december 24. és 26. között játszhatnak az érdeklődők. A verseny a UPC Direct Facebook oldalán kerül megrendezésre: Az adventi naptár komment-alapú játék, amely nem csak a UPC Direct előfizetőknek szól.