2016. december 07.

Karácsonyi kampányt indított a WestEnd

A bevásárlóközpont legújabb tévészpotját, a közterületi és sajtóhirdetésekkel együtt a Springer & Jacoby Budapest reklámügynökség készítette.

A bevásárlóközpont idén is olyan koncepciót várt a karácsonyi tenderén induló ügynökségektől, amely az ilyenkor megszokott érzelmes kampányoktól eltérő módon mutatja be a karácsony bensőségességét, így kiugrik az ünnepi hirdetési dömpingből. „A kampánynak illeszkednie kellett a WestEnd dinamikus, modern imidzséhez, de azt sem lehetett figyelmen kívül hagyni, hogy a bevásárlóközpont célközönsége rendkívül sokszínű. Emiatt fiatalos, modern, de a hagyományokhoz mégis ragaszkodó kampányt szerettünk volna indítani” – mondta el László Kata, a WestEnd marketingigazgatója.

„A karácsony nem csak a szeretet, de a fantázia ünnepe is. Ahány rokonunknál, ismerősünknél járunk, annyi féle karácsonyfával találkozunk: hagyományossal, modernnel, kicsivel, naggyal… A koncepció kidolgozása során azt volt a célunk, hogy ezt a sokszínűséget bemutassuk. Számtalan díszítési ötletet gyűjtöttünk össze, végül a forgatásra több mint egy tucat különböző stílusú karácsonyfát állítottunk fel. Így a reklámfilm nézői akár tippeket is kaphatnak saját fájuk feldíszítéséhez” – tette hozzá Szűcs László, a Springer & Jacoby Budapest kreatívvezetője.

A reklámfilmben nem jelennek meg emberek, de a snittekben elrejtett finom mozgások olyan érzést keltenek, mintha a fa díszítői abban a pillanatban léptek volna ki a képből, ami a szinte egyéniséggel rendelkező karácsonyfákkal együtt rendkívül személyessé teszi a jeleneteket.

A kampány outdoor elemei szintén különlegesek: sötétedés után a karácsonyfák díszei a speciális nyomdai megoldásoknak és kihelyezéseknek köszönhetően világítani kezdenek, így a fenyők szinte életre kelnek.

A kampány TV-ben, rádióban, közterületi és sajtóhirdetéseken, valamint online felületeken fut decembertől.

A GVH a dr. Gődénnyel hirdető céget vizsgálja

16 órája

A vizsgálatot azért indult a Nutriversum Kft. étrend-kiegészítőket forgalmazó vállalkozással szemben, mert az feltételezhetően jogsértő módon, orvos vagy egészségügyi szakember ajánlására vonatkozó állításokat tett videóiban.