2016. december 07.

Karácsonyi kampányt indított a WestEnd

A bevásárlóközpont legújabb tévészpotját, a közterületi és sajtóhirdetésekkel együtt a Springer & Jacoby Budapest reklámügynökség készítette.

A bevásárlóközpont idén is olyan koncepciót várt a karácsonyi tenderén induló ügynökségektől, amely az ilyenkor megszokott érzelmes kampányoktól eltérő módon mutatja be a karácsony bensőségességét, így kiugrik az ünnepi hirdetési dömpingből. „A kampánynak illeszkednie kellett a WestEnd dinamikus, modern imidzséhez, de azt sem lehetett figyelmen kívül hagyni, hogy a bevásárlóközpont célközönsége rendkívül sokszínű. Emiatt fiatalos, modern, de a hagyományokhoz mégis ragaszkodó kampányt szerettünk volna indítani” – mondta el László Kata, a WestEnd marketingigazgatója.

„A karácsony nem csak a szeretet, de a fantázia ünnepe is. Ahány rokonunknál, ismerősünknél járunk, annyi féle karácsonyfával találkozunk: hagyományossal, modernnel, kicsivel, naggyal… A koncepció kidolgozása során azt volt a célunk, hogy ezt a sokszínűséget bemutassuk. Számtalan díszítési ötletet gyűjtöttünk össze, végül a forgatásra több mint egy tucat különböző stílusú karácsonyfát állítottunk fel. Így a reklámfilm nézői akár tippeket is kaphatnak saját fájuk feldíszítéséhez” – tette hozzá Szűcs László, a Springer & Jacoby Budapest kreatívvezetője.

A reklámfilmben nem jelennek meg emberek, de a snittekben elrejtett finom mozgások olyan érzést keltenek, mintha a fa díszítői abban a pillanatban léptek volna ki a képből, ami a szinte egyéniséggel rendelkező karácsonyfákkal együtt rendkívül személyessé teszi a jeleneteket.

A kampány outdoor elemei szintén különlegesek: sötétedés után a karácsonyfák díszei a speciális nyomdai megoldásoknak és kihelyezéseknek köszönhetően világítani kezdenek, így a fenyők szinte életre kelnek.

A kampány TV-ben, rádióban, közterületi és sajtóhirdetéseken, valamint online felületeken fut decembertől.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.