2016. augusztus 26.

Kávéhonlapot indít a Bravos

A cég azt ígéri, hogy – szó szerint és képletesen is - forró témát hoz a tartalommarketingbe a feketeleves világába kalauzoló weboldallal.

A Bravos kávét forgalmazó Mocca Negra Zrt. útnak indította az ineedcoffee.hu weboldalt, mely a kávézás szerelmeseit szólítja meg folyamatosan bővülőismeretterjesztő, szórakoztató és tanácsadó tartalmaival. A koncepcióért és menedzsmentért a SAKKOM Interaktív, míg a dizájnért az Admagic felelt.

A társaság közleménye arra emlékeztet: a Bravos 2015-ben indította útjára a fiatalokat megszólító I need coffee imázskampányt. Az eddig főképp tévés, rádiós és outdoor hirdetésekben megjelenő üzenet köré most önálló weboldal készült, mely a tartalommarketing lehetőségeit aknázza ki. Az ineedcoffe.hucélja, hogy a kávézás témakörét széleskörűen bemutatva informatív és egyben szórakoztató módon nyújtson hasznos információkat akávéimádóknak.

Az ötlet és a tartalommarketing koncepció is hamar elnyerte a tetszésünket, hiszen ebben az évben a fő célunk a fiatalok megszólítása. Erre kiváló platformot nyújt az új oldalunk  -jelezte a közleményben Csóka Gyula, a Mocca Negra Zrt. vezérigazgatója. Az ismeretterjesztő és praktikus tanácsokat adó cikkek mellett aHírességek és a kávé rovat interjúsorozata által hónapról hónapra beleshetünk egy híres ember kávézási rituáléjába is.

Az ineedcoffee.hu felépítése során arra törekedtünk, hogy az ide felkerülő tartalmak minél jobban tükrözzék a kávézás iránt érdeklődő fiatalok igényeit, ezért már a tervezés fázisába bevontunk a Bravos Facebook-rajongóit - tette hozzá Szlávecz Boglárka, a SAKKOM senior kommunikációs tanácsadója. Az oldal dizájnjáért az Admagic Kommunikációs Kft., míg a tartalommarketing koncepcióért, a webfejlesztésért és a tartalomgenerálásért a SAKKOM Interaktív felelt.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2 napja

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.