2017. május 04.

Kecskeméten lesz az idei PR Akadémia

Július 3. és 5. között Kecskeméten rendezi nagy nyári találkozóját, a IV. PR Akadémiát a Magyar Public Relations Szövetség.

A rendezvény a PR szakemberek érdeklődési körét meghatározó aktuális témák köré szerveződik. Idén az ún. alternatív igazságok – vagyis a médiahazugságok – kerülnek terítékre a PR szemszögéből, feltérképezve a manapság veszélyesen elterjedő hamis hírek hatását a PR-re és a társadalomra – körüljárva azt is, hogyan érdemes a jelenséghez viszonyulni a PR szakma részéről.

Korunk kihívása a digitális PR, ennek kapcsán elemzik a téma integrált kommunikációban elfoglalt helyét, a digitális eszközök, a Big Data, a chatbotok szerepét és hatásának mérését a public relations-ben. A zárónap a turisztikai üzletágé, bemutatva az új pr-eszközök felhasználásának jelentőségét a turizmus kommunikációjában.

A rendezvényen ott lesz Paul Holmes, a Holmes Report főszerkesztője; Maxim Behar, az International Communications Consultancy Organisation elnöke; valamint Dave King, a Digitalis Reputation vezérigazgatója.

 

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.