2011. július 29.

Keleten kampányol a Kőbányai

Print és közterületi kampányt, illetve strandpromóciót folytat a Dreher márkája.

Print és közterületi kampányt, illetve strandpromóciót folytat a Dreher márkája.

Az ország keleti részére fókuszáló kampánnyal jelentkezett a Kőbányai sör. A kommunikáció print és óriásplakát felületeken zajlik, ezt a strandokon folyó promóció egészíti ki. A promóció Szomjoltóság néven fut, és keretében márkázott tűzoltóautó járja négy megye településeit. A strandokon szórakoztató játékok, kóstoltatás és értékesítési akció várja az érdeklődőket. A sört tűzoltó fecskendőből csapolják, a kocsi belsejében pedig interaktív kvízt lehet kitölteni, a legügyesebbek nyereményeket kapnak.

Szomjoltó

A Dreher Sörgyárak márkáját a Human Telex Reklmáügynökség támogatja a kampány során. Az ügynökség a Borskreatív és a Cluso ellenében nyerte el a megbízást a meghívásos tenderen. A Kőbányai az elbírálás során az újszerűséget, a márkastratégiába való illeszkedést, a kreatív motiváló erejét, a márkaüzenettel való konzisztenciát, illetve a június közepén indult kampány többi eleméhez való illeszthetőséget értékelte.

Promóció a strandokon

Forradalom újratöltve

Médiapiac1 napja

Egy paraszthajszálnyira vagyunk a realitás és a virtualitás összeolvadásától. Már csak a megfelelő eszköz hiányzik, és minden a feje tetejére állhat – állítja a geneRÁCIÓk előadója.

Jogsértően tájékoztatott az Orangeways

2018. március 14.

A GVH a jogsértésért több mint 85 millió forint bírságot szabott ki a vállalkozásokra, és megtiltotta a jogsértő magatartás folytatását.