2011. november 15.

Keleten terjeszkedik a Disney

Kiváló évet zárt október végével a Walt Disney Corp. De van hová tenni a nagy kazal pénzt. És erre már tervek is vannak.

Kiváló évet zárt október végével a Walt Disney Corp. De van hová tenni a nagy kazal pénzt. És erre már tervek is vannak.

Bob Iger elnök-vezérigazgató ugyanis máris bejelentette: "el kell vetni a magot" a fejlődő világban, hogy aztán szüretelni lehessen a termést. A hasonlat minden bizonnyal arra vonatkozik, hogy a cég szabadon fogható tévécsatornát indít Oroszországban, míg az indiai piacon azzal terjeszkedne, hogy kivásárolja partnereit a UTV szórakoztatóipari csoportból, Sanghajban pedig saját témaparkot építene.

A folyamatos befektetések miatt mintegy negyedével csökkentek a társaság szabad pénzeszközei, ugyanakkor 7 százalékos forgalomnövekedés mellett háromszor ekkora mértékben ugrott meg profitja, míg az egy részvényre jutó osztalék 24 százalékkal volt magasabb az előző évinél.

Szűrőprogramot támogat a Danone Magyarország

1 órája

2018-ban ismét országjáró körútra indul Magyarország átfogó egészségvédelmi programjának speciális szűrőkamionja. A legnagyobb nemzeti szűrőprogramhoz idén a Danone kiemelt stratégiai partnerként csatlakozik.

Új ízvilág a Drehertől

1 órája

A fővárosi főzde kínálatában is megjelent az első felsőerjesztésű variáns. A Pale Ale ráadásul jól illeszkedik a kommunikációs platformhoz is.