2013. július 23.

Keleten terjeszkedik a Weber Shandwick

A kommunikációs ügynökség Törökországban és Kuvaitban nyitott új irodát.

A kommunikációs ügynökség Törökországban és Kuvaitban nyitott új irodát.

Törökországban nyitott új irodát a Weber Shandwick, melynek élére a Graylingtől átigazolt Seda Yalcin került. A több mint tíz éves PR-es múlttal, közte európai uniós PA-tapasztalattal bíró szakember az EMEA-régiós vezetőségnek is tagja lett. Mint elmondta: a PR-ügynökség számára a török piac a jelentős növekedés, az egyelőre kihasználatlan üzleti lehetőségek miatt izgalmas, és várakozásai szerint hamar a vezető szereplők közé kerülhetnek.

Ezzel párhuzamosan Kuvaitban is terjeszkedett az ügynökség. Ez a régióban immár az ötödik irodájuk - Dubai, Abu Dhabi, Katar és Egyiptom mellett. A helyi tevékenységet Rosie Muhanna irányítja, aki a török kollégához hasonlóan több mint tíz éves PR-es múltat mondhat magáénak, emellett hosszú ideje végez pro bono munkát emberi jogi vonalon.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.