2013. július 23.

Keleten terjeszkedik a Weber Shandwick

A kommunikációs ügynökség Törökországban és Kuvaitban nyitott új irodát.

A kommunikációs ügynökség Törökországban és Kuvaitban nyitott új irodát.

Törökországban nyitott új irodát a Weber Shandwick, melynek élére a Graylingtől átigazolt Seda Yalcin került. A több mint tíz éves PR-es múlttal, közte európai uniós PA-tapasztalattal bíró szakember az EMEA-régiós vezetőségnek is tagja lett. Mint elmondta: a PR-ügynökség számára a török piac a jelentős növekedés, az egyelőre kihasználatlan üzleti lehetőségek miatt izgalmas, és várakozásai szerint hamar a vezető szereplők közé kerülhetnek.

Ezzel párhuzamosan Kuvaitban is terjeszkedett az ügynökség. Ez a régióban immár az ötödik irodájuk - Dubai, Abu Dhabi, Katar és Egyiptom mellett. A helyi tevékenységet Rosie Muhanna irányítja, aki a török kollégához hasonlóan több mint tíz éves PR-es múltat mondhat magáénak, emellett hosszú ideje végez pro bono munkát emberi jogi vonalon.

Nemzetközi díjat kapott Sztaniszláv András

2 órája

A Magyar PR Szövetség alelnöke péntek este vette át az elismerést a szerbiai Zlatibor-ban. A PRO.PR Award olyan kommunikációs szakembereket díjaz, akik munkájukkal segítik a PR szakma fejlesztését és javítják megítélését.

Kezdeményezés a fenntartható ökoszisztémáért

3 órája

A legnagyobb hazai vállalatok fogtak össze annak érdekében, hogy szakmai tudásukkal, tapasztalatukkal és kapcsolatrendszerükkel együttesen segítsék 100 startup nemzetközi sikereit.