2013. február 15.

Képernyők harca az Interacton

Idén május 23-24-én rendezi meg nemzetközi konferenciáját az IAB Europe.

Idén május 23-24-én rendezi meg nemzetközi konferenciáját az IAB Europe.

A L'Oréal, a Renault, az Unilever és a Nestlé már biztos ott lesz az Interacton, amelyet idén május 23-24-én rendez meg az IAB Europe. A téma a képernyők háborúja és/vagy kooperációja lesz. Arról az oldalról közelítik a kérdést, hogy a kütyük és platformok fragmentációja milyen hatással van a márkaélményre és a hirdetési hatékonyságra. Ami a márkatulajdonosoknak fejtörést okoz, az a fogyasztó szempontjából a választás szabadságát jelenti. Többek között erről beszélget a hirdetői kerekasztalban Georges-Edouard Dias, a L'Oréal digitális területért felelő alelnöke, Patrick Hoffstetter (Renault), Geoff Seeley, az Unilever digitális kommunikációtervezésért felelő globális igazgatója és Pete Blackshaw, a Nestlé digitális és közösségimédia-főnöke.

Az ügyféloldali vonatkozásokon túl szó esik a digitális trendekről, a törvényi-szabályozói háttér változásáról és fejleményeiről, illetve itt mutatják be elsőként az éves AdEx Benchmark kutatást. Az első napi alapozást követően a második nap az ügyféloldali, ügynökségi és médiatulajdonosi esettanulmányoké lesz. Az eseményt idén is díjkiosztó kíséri: a legjobb digitális kampányok mellett a legjobb kutatási projekteket is elismerik.

"A nehéz gazdasági körülmények ellenére a digitális iparág egész Európában tovább nőtt 2012-ben. Így aztán új és innovatív termékek és szolgáltatások születtek, amelyek gazdagítják a sokképernyős fogyasztói élményt" - indokolta a képernyős témaválasztást Alain Heureux, az IAB Europe elnök-ügyvezetője.

A láthatatlan árucikk, amit mindennap használunk

1 napja

Vannak piacok, ahol többek között áram is kapható. Persze nem a zöldségpiacokhoz hasonló helyek ezek, hanem tőzsdei felületek. De vajon hogyan alakult ki a villamos energia kereskedelme? (x)