2017. július 13.

Keresik a legdinamikusabb tech cégeket

Július 31-ig lehet jelentkezni a Deloitte Technology Fast 50-re, amely ebben az évben is a közép-európai régió leggyorsabban növekvő technológiai vállalatait listázza.

A Technology Fast 50 verseny 2017-ben is Közép-Európa leggyorsabban növekvő technológiai cégeit osztályozza. A lista a leggyorsabban növekvő cégeket a megelőző négyéves időszak során elért árbevétel-növekedésük alapján rangsorolja. A korábbi évek díjazottjai között olyan, ma már mindenki számára ismert cégek szerepelnek, mint a Szállás.hu, a Balabit, a Solvo Biotechnology vagy az NNG.

„Komoly esélylatolgatás előzi meg az idei versenyt is, kíváncsian várjuk a jelentkezők pályázati anyagait és reméljük, hogy ebben az évben még a tavalyi négynél is több magyar cég kerül az összesített listára” – emelte ki Csűrös Balázs, a Deloitte tanácsadás üzletágának partnere.

A „RisingStars” kategóriában olyan ígéretes, „újonc” vállalkozások indulhatnak, amelyek túl fiatalok ahhoz, hogy megfeleljenek az összesített rangsorban való szerepléshez szükséges feltételnek, mely szerint legalább három éve működnie kell a cégnek.

A ranglista „Big 5” kategóriájában olyan, gyorsan fejlődő nagyvállalatok részesülhetnek elismerésben, amelyek az elmúlt négy év során kiemelkedő növekedést produkáltak.

Idén már második alkalommal lehet nevezni a „Leginnovatívabb technológiai fejlesztés" kategóriában. A zsűri itt olyan győztes céget választ, amelynek egyedi és innovatív terméke vagy szolgáltatása forradalmi hatást gyakorolt a piacra, esetleg teljesen átalakította a korábbi működési modellt.

Az idei verseny jelentkezési határideje 2017. július 31. A rangsort a Deloitte a negyedik negyedévében fogja közzétenni.