2018. szeptember 05.

Keresik az Influencer Festival kabalaállatát

Dr. Rex, a legszőrösebb asszisztens, Hopsz, a nyuszi vagy Koki, a papagáj?

Az Influencer Festival legállatibb kerekasztal beszélgetésén rengeteg hasznos tippet, tanácsot leshetünk el Kevin, Berki Jack, Bella, Disco Discovers és Reynard gazdáitól az állati véleményvezérekről, a fesztivál kabalaállataként pedig egy szerencsés nyertes is betekinthet az influencerek világába.

„Négy éve fogadtam be Rexet, az első „paciense” én voltam. Ő az egyetlen "hivatalosan rendelő" eb, aki háziorvosi rendelőben az ország "legszőrösebb asszisztenseként” dolgozik mellettem. Diplomás személysegítő kutya, aki rengeteget segít nekem: egyszerűbb vele a vizsgálat, a gyerekek imádják és az injekció sem fáj annyira. A róla elnevezett egyesületünk célul tűzte ki a gyermekek és kutyák harmonikus együttlétének, valamint a családi "kutyázás" népszerűsítését. Dr. Rex néven közszereplő a Facebookon, tevékenységünket aktívan tízezrek folyamatosan követik a közösségi oldalon, valamint az írott és elektronikus médiában” – árulta el Dr. Rex gazdája, Dr. Varga Károly gyermekorvos.

Az első állatbarát szakmai fesztivál kabalaállat címéért versenybe szállt még többek között Hopsz, az árván maradt és befogadott törpenyuszi, Koki, a törött szárnyú nimfa papagáj, Mogyi, a frenchie, vagy Maylo, a Golden Retriver keverék, aki Cesar Millan „kuytasuttogóval” is szerepelt egy színpadon.

Az állati influencerek mellett Magyarország legnépszerűbb véleményvezéreivel találkozhatnak az érdeklődők a Budapest Music Centerben, többek között Dukai Reginával, Iszak Esztivel, Marsalkó Dáviddal, Király Viktorral, Rubint Rékával, Liluval, Mádai Viviennel, Berki Krisztiánnal, vagy Pamkutyával, Szirmai Gergellyel és Pollával. A kerekasztal beszélgetéseket pedig olyan szakemberek moderálják, mint Gál Petra, Hajagos Rita, Simon Krisztián, Szántó Péter és Tőrös Balázs.

Címkék: gazdaság influencer