2011. november 16.

Keresőmarketing nap a hatékonyság jegyében

Az ötödik alkalommal megrendezésre kerülő konferencia egyik alapgondolata az lesz, hogy a közösségi médián túl is van élet.

Az ötödik alkalommal megrendezésre kerülő konferencia egyik alapgondolata az lesz, hogy a közösségi médián túl is van élet.

Ötödik alkalommal rendezik meg a Keresőmarketing napot, ezúttal is az Onlinemarketing.hu, a kirowski isobar és az iProspect közös szervezésében. Az eseményre 2011. november 23-án kerül sor, a helyszín ezúttal a Larus Étterem és Rendezvényközpont lesz.

A szervezők közlése szerint idén a Keresőmarketing nap elsősorban a hatékonyság jegyében szerveződik, ezt igyekszik visszadni a témák mellett a formátummal is: rövid, pörgős előadások lesznek a hatékony reklámmegoldásokkal kapcsolatban.

Tematikusan az egyik vezérfonal, hogy - bár éppen most ez a hype - nem kizárólag közösségi médiából áll a világ. Erről a témáról beszél majd a felütésben Réz András, Novák Péter IAB elnök megnyitóját követően.

Szó lesz például a világ egyik legnagyobb felnőtt tartalmakat előállító vállalatának, a JasminMediának a partnerprogramjáról, a megújult Google Analyticsről és arról is, hogy mitől válik használhatóvá egy weboldal vagy webes szolgáltatás saját keresője.