2011. november 16.

Keresőmarketing nap a hatékonyság jegyében

Az ötödik alkalommal megrendezésre kerülő konferencia egyik alapgondolata az lesz, hogy a közösségi médián túl is van élet.

Az ötödik alkalommal megrendezésre kerülő konferencia egyik alapgondolata az lesz, hogy a közösségi médián túl is van élet.

Ötödik alkalommal rendezik meg a Keresőmarketing napot, ezúttal is az Onlinemarketing.hu, a kirowski isobar és az iProspect közös szervezésében. Az eseményre 2011. november 23-án kerül sor, a helyszín ezúttal a Larus Étterem és Rendezvényközpont lesz.

A szervezők közlése szerint idén a Keresőmarketing nap elsősorban a hatékonyság jegyében szerveződik, ezt igyekszik visszadni a témák mellett a formátummal is: rövid, pörgős előadások lesznek a hatékony reklámmegoldásokkal kapcsolatban.

Tematikusan az egyik vezérfonal, hogy - bár éppen most ez a hype - nem kizárólag közösségi médiából áll a világ. Erről a témáról beszél majd a felütésben Réz András, Novák Péter IAB elnök megnyitóját követően.

Szó lesz például a világ egyik legnagyobb felnőtt tartalmakat előállító vállalatának, a JasminMediának a partnerprogramjáról, a megújult Google Analyticsről és arról is, hogy mitől válik használhatóvá egy weboldal vagy webes szolgáltatás saját keresője.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

20 órája

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.