2017. november 03.

Két arannyal jutalmazták a Republic Groupot

New York után a Souldrops designja két aranyat is elhozott Európa legnívósabb versenyéről. A márka ügyvezetője sajnálja, hogy itthon shortlist-re sem került a termékük.

A 100%-ban magyar tulajdonú öblítőszer márka, a Souldrops Republic Group által tervezett termékcsomagolását a Clio Awards után a LIA Awards 100 zsűritagja is kitüntetésben részesítette.

Az 1986-ban alapított London International Awards zsűrijében idén olyan szakemberek vettek részt, mint David Kolbusz, a Droga5 kreatív igazgatója, Tham Khai Meng, az Ogilvy&Mather nemzetközi társelnöke és kreatív igazgatója, valamint Amber Finlay, a Converse globális brand kommunikációs igazgatója. A LIA credoja szerint a díjak megítélése során a kreativitás mellett a márkastratégiai megközelítést, illetve a célcsoportot megszólító üzeneteket is vizsgálják annak érdekében, hogy a díjazott projektek minden szempontnak tökéletesen megfeleljenek.

„Számunkra azért rendkívül fontos valamennyi nemzetközi díj, mert visszaigazolást kapunk arról, hogy az unortodox koncepciónknak létjogosultsága van. Az az üzleti modell, amit felállítottunk, és az a vásárlói szemlélet, amelyet kialakítottunk, jó út. Sőt, talán az egyetlen út egy startup számára.

A nemzetközi díjak különösen erősen rávilágítanak arra, hogy nehéz prófétának lenni saját hazánkban. A világ egyik legrangosabb eseményén, New Yorkban elnyert Clio ezüst díj után különösen jó érzés két arany díjat elhozni az egyik legnagyobb presztízsű európai versenyről, főleg annak tükrében, hogy némely magyar versenyen még shortlist-re sem tartották méltónak a magyar szakemberek. Különös fricska, illetve görbe tükör ez a magyar szakemberek számára" – nyilatkozta Bóna Richárd, a Souldrops alapítója és ügyvezető igazgatója.

Ezt az 5 dolgot rontják el a cégek a weben

9 órája

A vállalatok számára az online tér kiemelt fontosságú marketingeszköznek számít, hiszen a cég az interneten keresztül tudja bemutatni magát, építeni a márkáját.