2016. november 02.

Két arany Effie-díjjal térhetett haza az SJBP

A Springer & Jacoby Budapest a harmadik legeredményesebb ügynökségként zárta a reklámszakma egyik legfontosabb szakmai megmérettetését.

Az SJBP a szolgáltatások-turizmus kategóriában vitte el az első díjat a Szallas.hu 2015-ös imidzskommunikációs kampányával, míg a szolgáltatások-pénzügy szekcióban a Provident részére készített Mini kölcsön termékkampánnyal szerezte meg az aranyat.

„A 2015 januárjában megújuló ügynökségünk jelenlegi felállásában első ízben nevezett a rangos versenyen, így külön öröm számunkra, hogy három pályamunkánkból kettővel is elnyertük a legrangosabb kitüntetést” – hangsúlyozta Sikos Péter, az ügynökség vezetője.

„Három hónap alatt a Szallas.hu 66 milliós honlapmegtekintés mellett közel 36%-os forgalomnövekedést jegyzett az előző évi nyári kampányidőszakhoz képest” – részletezte a sikereket Szűcs „Bill” László kreatívigazgató. „A Mini kampányt pedig a londoni tőzsdén jegyzett Provident anyavállalata 2015-ben a számos országban működő teljes cégcsoport legjobb kampányának választotta meg.”