2012. január 02.

Két céget kizártak a frekvencia árverésen

A licitálás január 5-én kezdődik. A most kihullott vállalatok pályázata alakilag nem stimmelt.

A licitálás január 5-én kezdődik. A most kihullott vállalatok pályázata alakilag nem stimmelt.

Döntött a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) arról, hogy mely cégek vehetnek részt a 900 MHz-es frekvenciasáv árverésére kiírt pályázat licitálási szakaszában. A hatóság a Magyar Telekom, a Telenor, a Vodafone és a Magyar Posta-MVM-MFB konzorcium pályázatát fogadta el alakilag érvényesnek.

Ez azt jelenti, hogy két jelentkező, a Digi-anyacég RCS&RDS és az indulásával legnagyobb meglepetést okozó ázsiai Viettel Group nem került nyilvántartásba.  Előbbinél a dokumentáció előírásaiban szereplő, a jelentkező által irányított társaságok piacfelügyeletidíj-tartozására vonatkozó feltétel nem teljesült, míg az utóbbi által benyújtott jelentkezés több súlyos – hiánypótlás útján már nem orvosolható – formai hiányossággal rendelkezett - közölte az NMHH.

Az árverési eljárás következő lépése, azaz a licitálási szakasz 2012. január 5-én kezdődik.

Forradalom újratöltve

Médiapiac2 napja

Egy paraszthajszálnyira vagyunk a realitás és a virtualitás összeolvadásától. Már csak a megfelelő eszköz hiányzik, és minden a feje tetejére állhat – állítja a geneRÁCIÓk előadója.

Jogsértően tájékoztatott az Orangeways

2018. március 14.

A GVH a jogsértésért több mint 85 millió forint bírságot szabott ki a vállalkozásokra, és megtiltotta a jogsértő magatartás folytatását.