2017. január 31.

Két kódolatlan csatorna a UPC Direct-nél

A UPC Direct minden előfizetője két népszerű csatornát próbálhat ki ingyen: február 1-től március 1-ig a FOX csatorna, február 18. és 21. között pedig az HBO3 lesz elérhető.

Így a UPC Direct minden előfizetője figyelemmel kísérheti majd a FOX csatorna sorozatpremierjeit februárban. A Légió az X-Men univerzumba kalauzolja a nézőket. Az új sorozat a Marvel együttműködésével készült, hazai premierje a világ 125 országával együtt február 9-én lesz. A The Walking Dead új epizódjai is ebben a hónapban érkeznek, néhány órával az amerikai premiert követően, február 13-tól kezdődően. Újabb hátborzongató sorozat is érkezik, Az ördögűző, amely az 1973-ban Oscar díjjal jutalmazott filmklasszis alapján készült.

Az HBO3 kódolatlan hétvégéje során újdonságok mellett népszerű sorozatok maratonjai is láthatók lesznek. 18-án az Együttlét részeit tekinthetik meg a nézők. Sarah Jessica Parker is visszatér a képernyőre a Válás című sorozat maratonjában. A Csajok ötödik évada is összefűzve színesíti a hétvégét, de emellett az Emmy- és Golden Globe díjas sorozat hatodik évadának első része 19-én, új része pedig 20-án várja a rajongókat. Február 19-én a Manchester sötét oldalán című sorozat második évada kerül képernyőre, 20-án pedig kezdődik az HBO új, saját gyártású sorozata, a Hatalmas kis hazugságok, amely három egyedülálló édesanya látszólag tökéletesnek tűnő, de valójában erotikával, átverésekkel és titkokkal teli életét mutatja be. A Megborulva című új sorozatban egy stand-up komikus történetét ismerhetjük meg, aki zátonyra futott házassága után New York-ban szeretne új életet kezdeni. Az első részt február 20-án mutatják be.

A UPC Direct a kódolatlan időszakokhoz kapcsolódó, komment-alapú Facebook játékokat is indít. A FOX csatornával közösen megrendezett játék során a rajongók a csatorna legnépszerűbb sorozatainak ajándékait nyerhetik meg: The Walking Dead és Légió témájú értékes nyereményekre (powerbank, fülhallgató, bögre) számíthatnak. A Hatalmas Kis Hazugságok premierje kapcsán pedig HBO-s ajándékcsomagok nyerhetők.

A FOX február 1-én 8:00-tól március 1-én 8:00-ig a 41-es pozíción, míg az HBO3 február 18-án 7:00-től február 21-én 6:00-ig a 60-as pozíción lesz elérhető.