2018. július 10.

Két kreatív ügynökséggel folytatja a Generali Biztosító

A társaság több évre szóló, hosszú távú megállapodást kötött az UP Advertising és a Cluso ügynökségekkel.

A két ügynökség a jövőben megosztva dolgozik a biztosító marketing-kommunikációs kampányain, főbb feladataik közé a prevenciós-, image- és termék kampányok kreatív kidolgozása, megvalósítása tartozik.

Árr Mariann, a Generali Biztosító marketing és customer experience vezetője hisz abban, hogy a jövőben a két ügynökség egymást kiegészítő szakmai kompetenciái inspirálják egymást, mellyel még hatékonyabb működést lehet elérni - írják.

A Cluso már korábban is segítette a pénzintézet marketing-kommunikációját: ők jegyzik a Generali Előrelátó kármegelőzési VR kampányt, valamint a jelenleg is futó cyberbiztonsági kampányt. „Mi minden tenderfelkérés esetén alaposan végiggondoljuk, hogy induljunk-e rajta - ha azonban érdekes a feladat és az asztal másik oldalán ülők szemében is csillogást látunk, akkor sose hezitálunk. Így volt ez a Generali-tender esetében is, ahol komoly benyomást tett ránk az, hogy egy ilyen nagy és tradicionális márka milyen jól érti az idők szavát, és nem csak ül a babérjain, hanem minden erejével a brand jövőjére és modernizálására fókuszál” - mondta el Horváth Lajos, a Cluso ügyvezetője és kreatív partnere.

Az újonnan kiválasztott ügynökség, az UP Advertising a hagyományos ügynökségi sémákat felszámolva újragondolta működését, és az idei évtől úgynevezett hub-struktúrában folytatja. Az új felállásban mindig az aktuális feladathoz és az ügyféligényekhez igazodva hoznak létre kreatívcsapatokat. Az ügynökség ehhez tucatnyi külsős szakemberrel – szövegírókkal, grafikusokkal, art directorokkal, accountokkal, stratégákkal, fejlesztőkkel – kötött hosszú távú stratégiai megállapodást. Így amellett, hogy az irányítás és a teljes kreatív koordináció házon belül marad, az aktuális projektre mindig egy dedikált szakembergárdát képes összeállítani az ügynökség. „Nagyon örülök, hogy egy újabb nagy, nemzetközi háttérrel rendelkező ügyfél bízta ránk a márkakommunikációját. Ez az eredmény is igazolja, hogy érdemes volt újragondolni az ügynökség működését, és átállni a rugalmasabb hub-struktúrára” – nyilatkozta Goneth Jácint, az UP alapítója.