2018. január 26.

Két reklámfilmmel kezdi az évet a Bioheal

Az Eurotrade Pharma csoporthoz tartozó brand intenzív kommunikációba kezdett az étrend-kiegészítők- és vitaminkészítmények piacán.

A Magnézium + B6-vitamin és az Omega 3-6-9 készítmények ismertségét és értékesítését segítő kampányok az R-Time és At Media csatornáin futnak - olvasható lapunknak elküldött közleményben.

A tavalyi évhez hasonlóan az Effektív-Art Reklámügynökség dolgozott a kreatívokon és a spotok előkészületi munkálatain. A kis- és közepes költségvetésű filmekben nagy rutinnal rendelkező ügynökség az egyértelmű üzenetek képi és verbális megformálásán túl azt is elérte, hogy a két film stílusjegyeiben illeszkedjen egymáshoz is, és a tavalyi spothoz is.

„Minden ambiciózus cégnek jó példa lehet az a következetes brandépítés, amit a Bioheal folytat.” - nyilatkozta Bősze Balázs account director. Külön kiemelte, hogy a hatékonyság titka az összeszokottságban rejlik, ami igaz mind az ügyfél oldalon dolgozó csapatra, mind a két cég gördülékeny együttműködésére, illetve a gyártói részlegre egyaránt.

Ádám György, a spotok rendezője több szempontból is izgalmasnak feladatként emlékszik vissza a megbízásra, hiszen a két történet homlokegyenest eltérő forgatástechnikai hozzáállást igényelt, ráadásul egymást követő két napon.

A TV kampányokkal kapcsolatos médiaügynökségi feladatokat a BellaCom Marketingkommunikációs Kft. látja el. Hlivják Richárd ügyvezetőtől elárulta, hogy a megbízó -Eurotrade Pharma Kft.- 2016. végén tenderen választotta az ügynökséget és az együttműködés azóta is tart. A 2018. év eleji kampányok széles csatornamixszel,az érintett szegmensekben versenyképes GRP súlyokkal futnak.

A reklámfilmeket itt és itt tekintheti meg.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.