2013. március 21.

Kétmillió felett a CS

Vízválasztón jutott keresztül 2012 utolsó negyedévében a nem sokkal korábban némi konszolidáción átesett cseh-szlovák tányérplatform.

Vízválasztón jutott keresztül 2012 utolsó negyedévében a nem sokkal korábban némi konszolidáción átesett cseh-szlovák tányérplatform.

A CS Linknek ugyanis sikerült tavaly kétmillió fölé növelnie aktív partnereinek számát. A Csehországban és Szlovákiában működő társaságnak 2012 végén mintegy 2,1 millió előfizetője volt; ez 80 ezerrel nagyobb tábor, mint amiről szeptember végén számoltak be. Különösen a társaság HD-szolgáltatása iránt ugrott meg az érdeklődés. A 28 ezres emelkedés révén 100 ezerre bővült az ügyfélkör.

Jaromir Glisnik, a tulajdonos M77 első embere egy interjúban máris arról beszélt: szerinte konszolidáció következik a cseh piacon, ahol sok a szereplő, de jóval kevesebb az ügyfél, mint például a szomszédos Lengyelországban.

Munkában az ÖRT új főtitkára

11 órája

Gerendi Zsolt több mint húsz ügynökségi területen eltöltött év után döntött a váltásról, majd csatlakozott az ÖRT csapatához. Fazekas Ildikó az igazgatói feladatokat látja el.

Globális hálózatot alapított a HG Media

17 órája

Magyarországon eddig példa nélküli attrakcióval próbálják visszatornászni magukat a lejtmenetből a kormányzati kommunikációs bevételektől megfosztott reklámosok - írja a 24.hu.