2017. január 24.

Kézilabda: az északi csoda 2. részére várva

A Sport1 kedden kiemelt figyelmet szentel a Norvégia-Magyarország vb-negyeddöntőnek a kézilabda-világbajnokságon. A csatorna már 16:15-től a találkozóval foglalkozik.

Az olimpiai bajnok Dánia elleni bravúrt még csak időnk sem volt kiélvezni, máris itt az újabb feladat a magyar férfi kézilabda-válogatott előtt: kedden 17 órától Norvégia ellen már az elődöntőbe jutásért lépnek pályára a világbajnokságon.

A Sport1 a vb korábbi szakaszához hasonlóan nagy erőket mozgósít a lehető legsikeresebb közvetítés érdekében. A csatorna a korábban kiadott műsortól eltérően már 16:15-kor elkezdi a mérkőzés felvezetését, a stúdióban Fazekas Erzsébet műsorvezető mellett két egykori válogatott játékos, Mocsai Tamás és Pásztor István lesz a szakértő. Albertville-ből a kommentátorállásból a Matuz Krisztián-Borsos Attila kettős jelentkezik, míg a helyszíni exkluzív anyagokat Ágai Kis András szállítja. A 17 órakor kezdődő mérkőzés után pedig a játékosok nyilatkozatai és elemzések következnek.

A Nielsen Közönségmérés adatai szerint a vasárnapi, Dánia elleni mérkőzésnek a teljes lakosság körében több mint 280 ezer tartós nézője volt.