2017. január 24.

Kézilabda: az északi csoda 2. részére várva

A Sport1 kedden kiemelt figyelmet szentel a Norvégia-Magyarország vb-negyeddöntőnek a kézilabda-világbajnokságon. A csatorna már 16:15-től a találkozóval foglalkozik.

Az olimpiai bajnok Dánia elleni bravúrt még csak időnk sem volt kiélvezni, máris itt az újabb feladat a magyar férfi kézilabda-válogatott előtt: kedden 17 órától Norvégia ellen már az elődöntőbe jutásért lépnek pályára a világbajnokságon.

A Sport1 a vb korábbi szakaszához hasonlóan nagy erőket mozgósít a lehető legsikeresebb közvetítés érdekében. A csatorna a korábban kiadott műsortól eltérően már 16:15-kor elkezdi a mérkőzés felvezetését, a stúdióban Fazekas Erzsébet műsorvezető mellett két egykori válogatott játékos, Mocsai Tamás és Pásztor István lesz a szakértő. Albertville-ből a kommentátorállásból a Matuz Krisztián-Borsos Attila kettős jelentkezik, míg a helyszíni exkluzív anyagokat Ágai Kis András szállítja. A 17 órakor kezdődő mérkőzés után pedig a játékosok nyilatkozatai és elemzések következnek.

A Nielsen Közönségmérés adatai szerint a vasárnapi, Dánia elleni mérkőzésnek a teljes lakosság körében több mint 280 ezer tartós nézője volt.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.