2018. április 04.

Kilencedszer indulhatnak Örömautózásra

A Hungaroringen közel 400 daganatos beteg gyerek ülhet majd be néhány körre egy versenyautóba, és élvezheti a gyógyító autózást.

Az Örömautózásra immár a kilencedik alkalommal kerül sor és az idei rendezvényen a hagyományoknak megfelelően az autósport szinte minden szakága képviselteti majd magát. A gyermekeket 150 versenyző és versenyautó várja majd, köztük 30 terepjáró, amelyekkel a gyermekek az off road pályán szerezhetnek terepes élményéket.

Az Örömautózás célja, hogy a garantált maximális biztonság mellett vidámságot, örömet okozzon a súlyos, daganatos betegséggel küzdő gyerekeknek, akik sok esetben kórházakból és más bentlakásos intézményekből érkeznek, természetesen szülői és orvosi kísérettel - írják.

„Mind a Tűzoltó utcai Gyermekklinika, mind az ott működő, a beteg gyerekek gyógyítását és rehabilitációját két évtizede aktívan támogató Tumor Leukémiás Gyermekekért Alapítvány már 2008-ban is nagy örömmel fogadta, amikor a szervezők megkeresték az ötlettel. A rendezvényt a gyerekek annyira élvezték, hogy alig lehetett őket lehívni a pályáról és persze óriási volt az érdeklődés" – meséli a gyermekklinika onkológiai osztályát vezető Dr. Garami Miklós. „Úgy gondolom, a gyerekek gyógyulásában, rehabilitációjában az Örömautózás által nyújtott „élményterápia" nagyon fontos szerepet játszik, hiszen képes feloldani a hosszú betegeskedés következtében kialakult fásultságukat" – mondta.

A résztvevő gyerekek a kezdeményezést támogató, segítő szándékú vállalatoknak, csapatoknak, magánszemélynek köszönhetően sok meglepetésre, színes programra és ajándékokra is számíthatnak.

Az Örömautózás életre hívói: Kiss Ágnes, Laboncz Katalin, Szilassy Arnold navigátorok, valamint Stróbl Balázs, rallye-versenyző.

Ezt az 5 dolgot rontják el a cégek a weben

19 órája

A vállalatok számára az online tér kiemelt fontosságú marketingeszköznek számít, hiszen a cég az interneten keresztül tudja bemutatni magát, építeni a márkáját.