2014. május 20.

Kínai óriásháló

A világ legnagyobb volumenű és jelentőségű ilyen tárgyú megállapodását kötheti meg a három helyi mobilszolgáltató. De még nem tudni, mikor.

A világ legnagyobb volumenű és jelentőségű ilyen tárgyú megállapodását kötheti meg a három helyi mobilszolgáltató. De még nem tudni, mikor.

Sajtóhírek szerint ugyanis a szent cél érdekében összeállna az ország három mobiltársasága, a China Mobile, a China Unicom és a China Telecom. Azaz közösen fejlesztenék, illetve építenék ki hálózatukat, ezzel is csökkentve költségeiket, optimalizálva erőforrásaikat. A törekvés éllovasa a piacvezető China Mobile, de a többiek is jelezték: érdeklődnek az elgondolás iránt.

Az elgondolás – amelynek se keretszerződése, se aláírt menetrendje nincsen egyelőre – abban is segíthet, hogy időre megvalósuljon a kormányzat mobilszélessáv-fejlesztési stratégiája. Ebben pedig az szerepel, hogy a jövő év végére a lakoság 32,5 százaléka számára legyen elérhető a szolgáltatás.

A korábbi egyenleg is visszajár

22 órája

Az adategyeztetést elmulasztó Telenor ügyfelek akár a jövő év elejéig, 2018. február 28-ig kérhetik korábbi hívószámuk visszaállítását is.

Elérhető a PayPal-es fizetés Nintendo készüléken is

1 napja

A készülékekre letölthető szoftverek megvásárlásához, illetve a Nintendo eShop felhasználói fiókon keresztül történő vásárlások értékének kiegyenlítésére 34 országban áll rendelkezésre a fizetési opció.