2011. december 06.

Kiosztották Az Év Honlapja díjakat

Sokat nyert a kirowski, az fps, de díjazták a Bónusz Brigádot és a WebBeteget is. Közönségdíjat nem osztottak, csak a Facebook szavazás nyomán.

Sokat nyert a kirowski, az fps, de díjazták a Bónusz Brigádot, a Feminát és a WebBeteget is. A korábbi csalás gyanú miatt webes közönségdíjat nem osztottak, csak a Facebook szavazás nyomán. Megerősítették: jövőre biztosan szigorúbb lesz a közönségszavazás, és részletesebb lesz a versenykiírás, például a tiltott eszközök tekintetében is. Összesen 314 pályázat érkezett a jubileumi versenyen.

Ünnepélyes díjátadó keretében kihirdették az idén tíz éves Az Év Honlapja pályázat nyerteseit. Összesen 314 nevezés érkezett, a legnépszerűbb a Szolgáltatás (32), az E-kereskedelem (29), illetve a Márkasite, Kereskedelem és Egészségügy  (17-17) kategóriák voltak. Az új kategóriák közül a közösségi marketing megoldások körében alakult ki a legnagyobb küzdelem - mondta el Varga István főszervező.

"Az idei versenyen is kiváló volt a mezõny. Számos kiemelkedõ nevezés érkezett a különbözõ iparágakból. Külön öröm számomra, hogy idén megismerhettünk egészen új modellen alapuló honlapokat is, melyek rendkívül ígéretes jövõ elõtt állnak. A webalapú gazdaság a következõ években gazdaságunk egyik húzó ágazata lesz. Aki nem akar lemaradni, annak komolyan kell vennie a digitális marketinget" - tette hozzá.

Az idei megmérettetésen a szervezők közlése szerint több volt az ügynökségi nevezés, mint korábban. A kirowski például öt djat hozott el, de a többek között honlapunkat is fejlesztő fps is  többet nyert. A nagyobb piaci szereplők közül az MNO-t, a Feminát, a WebBeteget is díjazták, s a Bónusz Brigád is kapott egy elismerést.

A versenyen idén végül nem osztottak "normál" közönségdíjat, kizárólag a facebookos szavazás alapján. Ennek az az oka, hogy  - mint korábban megírtuk - bizonyos pályázatok kapcsán felmerült a meg nem engedett eszközök használatának gyanúja. Mivel a vizsgálatok nem vezettek minden kétséget kizáróan egyértelmű eredményre, ráadásul a kiírás sem volt elég részletes, ezért végül nem díjaztak. Viszont a gálán is megerősítették: jövőre szigorítanak, azaz végre e-mailcím vagy egyéb azaonosító megadásával lehet voksolni.

Az Év Honlapja díjátadó

Alább a díjazottak (a pályázókról további információ a verseny honlapján érhető el.)

 

Az Év Honlapja 2011 - Díj

 

Az Év Honlapja 2011 - Különdíj

 

Az Év Honlapja 2011 - Minõségi Díj

 

Az Év Honlapja 2011 - Facebook Közönségdíj: Könnyûhitel.hu

Megérkezett a zöld KITKAT

8 órája

Számos európai ország után már nálunk is elérhető a japán fogyasztók egyik kedvenc csokoládéja, a Matcha teás zöld KITKAT. A Nestlé újdonsága a Távol-Kelet népszerű ízeit kombinálja az ikonikus ropogós ízvilággal.