2011. január 19.

Kisfilm- és logópályázatot hirdetett a GVH

A versenyhivatal szeretné megmozgatni a szabályozási kérdésekkel csak érintőlegesen találkozó közönséget, s új szempontokat vonna be.

A versenyhivatal szeretné megmozgatni a szabályozási kérdésekkel csak érintőlegesen találkozó közönséget, s új szempontokat vonna be.

Kisfilm- és logópályázatot hirdetett a Gazdasági Versenyhivatal (GVH), melynek célja, hogy aktivizálja a munkájával csak a közbeszéd és a hírek szintjén találkozó közönséget, illetve új, a hivatalos közelítésen túli szempontokat és látásmódot is bevonjon.

A 18. életévüket betöltött pályázók 2011. április 15-ig küldhetik be műveiket, két kategóriában. Az egyikben maximum két perces kisfilmet várnak. Ennek témája a tiltott a kartellek bemutatása az átlagember számára. A másik kategóriában logóterveket vár a GVH.

Eredményt 2011. május 30-án hirdetnek, a Competition Day alkalmából megrendezett GVH konferencián. A Competition Dayt mindig azon uniós ország versenyhatósága rendezi meg, amely éppen a soros elnökséget látja el.

Címkék: gvh pályázat

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

1 napja

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.