2011. január 19.

Kisfilm- és logópályázatot hirdetett a GVH

A versenyhivatal szeretné megmozgatni a szabályozási kérdésekkel csak érintőlegesen találkozó közönséget, s új szempontokat vonna be.

A versenyhivatal szeretné megmozgatni a szabályozási kérdésekkel csak érintőlegesen találkozó közönséget, s új szempontokat vonna be.

Kisfilm- és logópályázatot hirdetett a Gazdasági Versenyhivatal (GVH), melynek célja, hogy aktivizálja a munkájával csak a közbeszéd és a hírek szintjén találkozó közönséget, illetve új, a hivatalos közelítésen túli szempontokat és látásmódot is bevonjon.

A 18. életévüket betöltött pályázók 2011. április 15-ig küldhetik be műveiket, két kategóriában. Az egyikben maximum két perces kisfilmet várnak. Ennek témája a tiltott a kartellek bemutatása az átlagember számára. A másik kategóriában logóterveket vár a GVH.

Eredményt 2011. május 30-án hirdetnek, a Competition Day alkalmából megrendezett GVH konferencián. A Competition Dayt mindig azon uniós ország versenyhatósága rendezi meg, amely éppen a soros elnökséget látja el.

Címkék: gvh pályázat

Szűrőprogramot támogat a Danone Magyarország

14 órája

2018-ban ismét országjáró körútra indul Magyarország átfogó egészségvédelmi programjának speciális szűrőkamionja. A legnagyobb nemzeti szűrőprogramhoz idén a Danone kiemelt stratégiai partnerként csatlakozik.

Új ízvilág a Drehertől

14 órája

A fővárosi főzde kínálatában is megjelent az első felsőerjesztésű variáns. A Pale Ale ráadásul jól illeszkedik a kommunikációs platformhoz is.