2017. szeptember 14.

Kiterjesztett valósággal ünnepel a K&H

Augmented reality-vel (AR) lepi meg ügyfeleit 30 éves születésnapi kampányában a K&H.

Az augusztus vége óta zajló folyószámla aktivitás részeként szórólapokon, city light felületeken, A/1-es plakátokon és bannerben helyezték el a szakemberek azokat a markereket, melyek a kiterjesztett valóságként működő animációt működésbe hozzák.

A kiterjeszetett valóság a magyar bankszektorban teljesen újszerű felületnek számít. A megelevenedő kép indítói a szórólapokon, city light felületeken, A/1-es plakátokon és bannerben elhelyezett markerek. Ezek működésbe lépéséhez mindössze két egyszerű lépésre van szükség: egy ingyenes okostelefon applikáció, a LARA letöltésére, majd a megnyitott applikáció markerre irányítására. Ezután máris élvezhetjük a különleges vizuális élményt, mely a kampány során amúgy is használt, konfetti felhős képi világ animációs kiteljesedése. Az AR-t ezidáig közel 9000-szer tekintették meg az érdeklődők.

„Új, innovatív megoldásokat használni a marketing eszköztárból mindig inspiráló feladat. A szakmai kihíváshoz még pluszban hozzáad, ha az újítás által egy különleges élménnyel is megajándékozhatjuk ügyfeleinket.” – mondta el Horváth Magyary Nóra, a K&H csoport kommunikációs igazgatója.