2017. szeptember 14.

Kiterjesztett valósággal ünnepel a K&H

Augmented reality-vel (AR) lepi meg ügyfeleit 30 éves születésnapi kampányában a K&H.

Az augusztus vége óta zajló folyószámla aktivitás részeként szórólapokon, city light felületeken, A/1-es plakátokon és bannerben helyezték el a szakemberek azokat a markereket, melyek a kiterjesztett valóságként működő animációt működésbe hozzák.

A kiterjeszetett valóság a magyar bankszektorban teljesen újszerű felületnek számít. A megelevenedő kép indítói a szórólapokon, city light felületeken, A/1-es plakátokon és bannerben elhelyezett markerek. Ezek működésbe lépéséhez mindössze két egyszerű lépésre van szükség: egy ingyenes okostelefon applikáció, a LARA letöltésére, majd a megnyitott applikáció markerre irányítására. Ezután máris élvezhetjük a különleges vizuális élményt, mely a kampány során amúgy is használt, konfetti felhős képi világ animációs kiteljesedése. Az AR-t ezidáig közel 9000-szer tekintették meg az érdeklődők.

„Új, innovatív megoldásokat használni a marketing eszköztárból mindig inspiráló feladat. A szakmai kihíváshoz még pluszban hozzáad, ha az újítás által egy különleges élménnyel is megajándékozhatjuk ügyfeleinket.” – mondta el Horváth Magyary Nóra, a K&H csoport kommunikációs igazgatója.

 

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.