2020. március 23.

Kiterjeszti a garanciaidőt és ingyenes háztól-házig szállítást biztosít a Huawei

A rendkívüli helyzetre tekintettel a Huawei június 15-ig meghosszabbítja a készülékek garanciáját, és emellett az idei év második negyedévében háztól-házig szolgáltatást is indít.

A Huawei minden olyan készülékére vonatkozóan meghosszabbítja a jótállási határidőt június 15-ig – beleértve az okostelefonokat, PC-ket, tableteket, hordozható kiegészítőket és routereket –, melyek eredeti garanciája 2020. március 15. és június 14. között jár le. Amennyiben egy készülék megfelel ezeknek a követelményeknek, garanciája 2020. június 15-ig automatikusan hosszabbodik.

A Huawei továbbá 2020 második negyedévben ingyenes háztól-házig szolgáltatás indít garanciális készülékeire a veszélyhelyzet idejére. A szolgáltatás minden Huawei-készülékre – okostelefonokra, laptopokra, tabletekre, okosórákra, routerekre és modemekre kiterjed majd. A készülékeket futár veszi majd fel és szállítja a szervizközpontba, majd azokat a javítást követően az előírásoknak megfelelően megtisztítják és fertőtlenítik, így tisztán és sterilen kerülnek vissza tulajdonosukhoz. A kétirányú szállítás teljesen ingyenes lesz.

A szolgáltatást a Huawei Support alkalmazásán, a vállalat hivatalos honlapján (https://consumer.huawei.com/hu/support/haztolhazig/), valamint telefonos elérhetőségén lehet megrendelni; az ügyfélszolgálati vonal +3680-482-934-es telefonszámán hétfőtől péntekig délelőtt 9.00 és este 19.00 óra között.

Amennyiben valaki személyesen keresi fel a Huawei szervizközpontjait a vállalat ingyenes készülék-fertőtlenítést tesz lehetővé.

Címkék: marketing huawei

Keresik Michelisz Norbert utódját

6 órája

A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. beállt a Hungaroring E-sport Bajnokság mögé, amely Michelisz Norbert túraautó világkupagyőztes szakmai vezetésével valósul meg.