2019. július 09.

Kitüntetésben részesült az Air France

A 2019-es SkyTrax díjátadón az Air France három díjat is bezsebelhetett a La Première kabinok szolgáltatásaiért.

Az AirFrance immáron két egymást követő évben kategóriagyőztes a legjobb elsőosztályú lobbiellátás, a legjobb elsőosztályú fedélzeti ellátás és a legjobb elsőosztályú kényelmi szolgáltatások kategóriáiban.

Az 1000 négyzetméteres Air France La Première lounge nyugalmával és békéjével hozzájárul a különleges utazási élményhez.

A lounge-ban kitüntetett figyelmet kapnak a gasztronómiai hagyományok. A bor- és étlapot Alain Ducasse séf állította össze, az asztali kiszolgálásnak köszönhetően pedig a vendégek úgy érezhetik, hogy nem egy repülőtéri lounge-ban, hanem egy nívós étteremben ebédelnek vagy vacsoráznak.

2019-ben az Air France La Première kabinjaiban az utasok a Michel Roth, Joël Robuchon, Régis Marcon és Emmanuel Renaut gourmet alkotásaival találkozhatnak. A négy Michelin-csillagos séf az évszakok váltakozásával újabb és újabb kulináris alkotásokkal teli La Première étlapot állít össze a legkülönlegesebb francia gourmet élvezetekkel.

Ki fogja vezetni a céget?

18 órája

Mi lesz, ha valami váratlan történik velünk? Mi lesz a megteremtett értékeinkkel, vagyonunkkal és a céggel? Biztonságban van a család, a vagyon? A cég tovább tud majd működni zavartalanul?