2019. február 22.

Kitüntették az év fogyasztóvédelmi referenseit

Kiosztották az „Év fogyasztóvédelmi referense 2018” díjakat - áll közleményben.

A tavalyi év sikerét követően a Benczúr Ház Dísztermében ma ismét kiosztásra került az „Év Fogyasztóvédelmi Referense” díj - áll közleményben.

Az immár hagyományossá vált díj annak az elismerése, hogy a nyertes pályázók és az őket foglalkoztató vállalkozások a kötelező törvényi minimum teljesítésén túlmutatóan a fogyasztóvédelmi szemlélet erősítését, a fogyasztóbarát vállalati kultúra megjelenítését is teljesítik. Ez egyaránt sikert jelent a fogyasztóvédelmi referensnek, a vállalkozásnak, a fogyasztónak és a fogyasztóvédelem egészének. Gratulálunk az idei győzteseknek: Tóth Melindának (Takko Fashion Kft), Albert Teréziának (Auchan Magyarország Kft.), Benedek-Nagy Ritának (E.ON Ügyfélszolgálati Kft), Borsfay Szilviának (Praktiker Építési- és Barkácspiacok Magyarország Kft) és Dr. Szabó Balázsnak (Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft).

A pályázat a Miniszterelnökség és a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásával került meghirdetésre.

Nyugdíjguru a SIGNAL új kampányában

8 órája

Sokakat érintő, de kevesek által feltett kérdés köré épül a SIGNAL IDUNA őszi edukációs kampánya. Videós tartalommal igyekszik eljuttatni az öngondoskodás sürgető szükségességét a fiatalok felé.