2016. szeptember 08.

Kódolatlan Cinemax hétvége a UPC Directnél

A UPC Direct előfizetői ingyenesen kipróbálhatják az HBO két megújult csatornáját, a Cinemaxot és a Cinemax 2-t a következő hétvégén.

Az HBO tulajdonába tartozó két csatorna szeptember elején teljesen megújult. A Cinemax és a Cinemax2 nem csak új logókat kaptak, de a műsorstruktúrájuk is megváltozott. A két csatorna most már egyértelműen megkülönböztethető kínálattal rendelkezik. A Cinemax első sorban díjnyertes és kritikusok által elismert filmekre koncentrál, amelyek a legkülönbözőbb műfajokat képviselik: akció, kaland, krimi, horror és sci-fi alkotások egyaránt megjelennek programjai között. A Cinemax 2 művészcsatornává alakult, független európai és nemzetközi alkotásokat mutat be, illetve fesztiválfilmek és művészi hangvételű sorozatok adják a fő műsorait, megható és inspiráló történetekkel, bonyolult és mély karakterekkel.

A két megújult csatornát azon UPC Direct előfizetők, akik jelenleg nem rendelkeznek HBO MaxPak csomaggal, egy kódolatlan hétvége keretében ismerhetik meg. A Cinemax és a Cinemax 2 csatornák szeptember 10. szombat reggel 6:00 órától szeptember 12. hétfő reggel 6:00 óráig lesznek elérhetőek.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.