2016. szeptember 08.

Kódolatlan Cinemax hétvége a UPC Directnél

A UPC Direct előfizetői ingyenesen kipróbálhatják az HBO két megújult csatornáját, a Cinemaxot és a Cinemax 2-t a következő hétvégén.

Az HBO tulajdonába tartozó két csatorna szeptember elején teljesen megújult. A Cinemax és a Cinemax2 nem csak új logókat kaptak, de a műsorstruktúrájuk is megváltozott. A két csatorna most már egyértelműen megkülönböztethető kínálattal rendelkezik. A Cinemax első sorban díjnyertes és kritikusok által elismert filmekre koncentrál, amelyek a legkülönbözőbb műfajokat képviselik: akció, kaland, krimi, horror és sci-fi alkotások egyaránt megjelennek programjai között. A Cinemax 2 művészcsatornává alakult, független európai és nemzetközi alkotásokat mutat be, illetve fesztiválfilmek és művészi hangvételű sorozatok adják a fő műsorait, megható és inspiráló történetekkel, bonyolult és mély karakterekkel.

A két megújult csatornát azon UPC Direct előfizetők, akik jelenleg nem rendelkeznek HBO MaxPak csomaggal, egy kódolatlan hétvége keretében ismerhetik meg. A Cinemax és a Cinemax 2 csatornák szeptember 10. szombat reggel 6:00 órától szeptember 12. hétfő reggel 6:00 óráig lesznek elérhetőek.

A Lidl 210 tonnával csökkenti műanyag-felhasználását

1 napja

A már bejelentett intézkedések mellett csökkenti a műanyag-felhasználását az év végéig a saját márkás ásványvizek PET-palackjainak súlycsökkentésével, továbbá műanyagcsomagolásának visszaszorításával.