2016. október 04.

Kódolatlan hónapok a Telekomnál

Mától kódolatlanul érhető el 37 minicsomagos tv-csatorna közel 2 hónapon keresztül a Telekomnál.

2016. október 4. és november 30. között 37, egyébként csak minicsomagban megvásárolható csatorna műsora válik elérhetővé külön előfizetés megvásárlása nélkül is. A csatornanyitás a TV képernyőn kizárólag a Telekom TV-előfizetők számára érhető el IPTV-n, SAT tv-n, digitális kábeltévén, Alap, Családi és Családi+HD díjcsomaggal rendelkező ügyfeleknek. A TV GO-n, regisztrációt követően ezek a csatornák nem Telekom TV előfizetők számára is elérhetőek.

A mostani akció a Telekom minicsomagjai, a Filmvilág, Nagyvilág és a Fishing&Hunting, valamint a Classica csatornáinak kódolatlan elérését jelenti. Ezen belül a Filmvilág minicsomag a film- és sorozatrajongóknak kínál szórakozást többek között a Sorozat+, az AXN és a Filmbox csatornáival, de a gyerekek is találnak számukra érdekes csatornákat a csomagban, mint például a Cartoon Networköt vagy a Nick Jr-t. A Nagyvilág minicsomag a DTX, Discovery Science, Viasat Nature, Viasat Explore és a Viasat History műsoraival ismeretterjesztő, történelemmel, utazással és életmóddal kapcsolatos szórakozást kínál. A Fishing&Hunting minicsomag csatornája a horgászat és vadászat szerelmeseinek szól. Ők a nap 24 órájában tippeket, trükköket bemutató blokkokat nézhetnek, horgász- és vadászparadicsomokról készített kisfilmeket, valamint versenybeszámolókat láthatnak. A Classica minicsomag csatornája színvonalas, kimondottan klasszikus zenei tartalmakat szolgáltat koncertek, operák, életrajzi ihletésű dokumentumfilmek sugárzásával.

Az elérhetővé váló csatornák listája:

DTX, Discovery Science, Viasat History, Viasat Explore, Viasat Nature, Travel, Food Network, CLASSICA, MTV HITS, Euronews, TVE, RTL, SAT1, Mediaset, Eurosport2, RTR Planeta, TV5 Monde, ORF1, ZDF, CC Extra, Boomerang, Cartoon Network, Nick JR, Jim Jam, English Club, KIKA, Filmmánia, Sundance, AXN White, AXN Black, Sorozat+, Film+2, Filmbox Prémium, Filmbox Plus, Filmbox Family, Filmbox Extra HD, Fishing and Hunting