2016. szeptember 05.

Kolbászszpot az Insomniától

Tendergyőzelmet követően az Insomnia készíthette a Gyulai Kolbász/Gyulahús Kft. új kampányát.

Ez reklámfilmet, social media kampányt is magába foglal. A közös munka idén kezdődött, de az együttműködés hosszabb távú lesz.

Összetett feladata volt az ügynökségnek, hiszen olyan integrált kampány készítése volt a feladat, amely úgy revitalizálja a Gyulai márkát, hogy a hagyományos értékek sem sérülnek, emellett növelni tudja a márka ismertségét, és fiatalabb célcsoportot is kipróbálásra ösztönöz – áll hétfői közleményükben.

Ha valamit igazán kedvelünk, az az életünk részévé válik. Sokan vannak, akiknek a remek ízek és a minőség iránti szenvedélye, és ezen belül is a Gyulai kolbász és más termékek iránti rajongásuk akár extrém mértéket is ölthet – legalábbis egy reklámfilm erejéig.

A kis jeleneteket egy fontos momentum köti össze: mindenhol fontos szerepet játszik valamilyen utalás a Gyulai ikonikus termékére, a kolbászra, illetve a húsok iránti rajongásra. A kisfilmben így kolbász mintájú ágynemű, csokornyakkendő, valamint kolbász alakú autóillatosító is szerepel. Hiszen az igazán megszállott rajongók szeretik, ha minden a kedvencüket idézi.

A kolbászos autóillatosító nem csak forgatási kellék, hanem kóstoltatások, rendezvények alkalmával a valóságban, nyereményként találkozhatunk majd vele - írják.

 

„Büszkék vagyunk rá, hogy egy tradicionális hazai márka kampányán dolgozhatunk. Nagyon üdítő, amikor az ügynökség és az Ügyfél ilyen jól megtalálja a közös hangot, és a közös munka összhangban, egymás ötleteire nyitottan, jó hangulatban telik. Azt hiszem az egész csapat nevében mondhatom, igazi „love-projekt“ volt!“ – mondta Misinszki Ákos, operatív-ügyvezető.

Forradalom újratöltve

Médiapiac1 napja

Egy paraszthajszálnyira vagyunk a realitás és a virtualitás összeolvadásától. Már csak a megfelelő eszköz hiányzik, és minden a feje tetejére állhat – állítja a geneRÁCIÓk előadója.

Jogsértően tájékoztatott az Orangeways

2018. március 14.

A GVH a jogsértésért több mint 85 millió forint bírságot szabott ki a vállalkozásokra, és megtiltotta a jogsértő magatartás folytatását.