2014. szeptember 29.

Kommunikációs megbízás az Amway-től a Double Deckernek

A közvetlen értékesítési iparág globális piacvezetője meghívásos tenderen választotta ki az ügynökséget.

A közvetlen értékesítési iparág globális piacvezetője meghívásos tenderen választotta ki az ügynökséget.

A Double Decker PR & Consultingot bízta meg kommunikációs feladatainak ellátásával az Amway Hungária. A Double Decker az együttműködés keretében kommunikációs tanácsadást nyújt, valamint a márka teljes körű hazai pr tevékenységéért és sajtókapcsolataiért is felel.

A több mint nyolcvan országban működő Amway elsősorban minőségi szépségápolási, háztartási termékeiről és étrend-kiegészítőiről ismert, legnépszerűbb márkái a Nutrilite vitaminok, valamint az Artistry bőrápolók és dekorkozmetikumok. A Magyarországon 23 éve alapított Amway Hungária jelenleg több mint 30 ezer tagot számlál. A meghívásos tenderen kiválasztott Double Decker fő feladata a vállalat fogyasztói- és márkakommunikációjának, illetve médiajelenlétének erősítése.

Az ügynökség ezzel tovább erősíti pozícióját a lifestyle- és márkakommunikáció terén: az Amway együttműködésen kívül a Van Graaf divatbrand, valamint az Arena Plaza teljes körű hazai pr- és sajtókommunikációjáért is felel.

Sportkavalkád a Téli Sportválasztón

18 órája

A Téli Sportágválasztón január 27. szombaton 10 és 17 óra között több mint 20 mozgásformát próbálhatnak ki az érdeklődők a Vasas Jégcentrumban, így mindenki megtalálja a neki való téli sportágat.

Óránként 6 káreset történt az ünnepek alatt

21 órája

December 24. és január 1. között közel 1400 kárt jelentettek a Generali Biztosítónál összesen közel 250 millió forint értékben, ami naponta átlagosan 155, illetve óránként 6 káresetet jelent.