2014. szeptember 29.

Kommunikációs megbízás az Amway-től a Double Deckernek

A közvetlen értékesítési iparág globális piacvezetője meghívásos tenderen választotta ki az ügynökséget.

A közvetlen értékesítési iparág globális piacvezetője meghívásos tenderen választotta ki az ügynökséget.

A Double Decker PR & Consultingot bízta meg kommunikációs feladatainak ellátásával az Amway Hungária. A Double Decker az együttműködés keretében kommunikációs tanácsadást nyújt, valamint a márka teljes körű hazai pr tevékenységéért és sajtókapcsolataiért is felel.

A több mint nyolcvan országban működő Amway elsősorban minőségi szépségápolási, háztartási termékeiről és étrend-kiegészítőiről ismert, legnépszerűbb márkái a Nutrilite vitaminok, valamint az Artistry bőrápolók és dekorkozmetikumok. A Magyarországon 23 éve alapított Amway Hungária jelenleg több mint 30 ezer tagot számlál. A meghívásos tenderen kiválasztott Double Decker fő feladata a vállalat fogyasztói- és márkakommunikációjának, illetve médiajelenlétének erősítése.

Az ügynökség ezzel tovább erősíti pozícióját a lifestyle- és márkakommunikáció terén: az Amway együttműködésen kívül a Van Graaf divatbrand, valamint az Arena Plaza teljes körű hazai pr- és sajtókommunikációjáért is felel.

Bemutatták a Marketing Diamond Díj idei versenyzőit

1 napja

Maszkkal letakart plakátok, színésznővel forgatott karanténvideó és kampány a Google fűnyíró kecskéivel. Többek között ilyen projektekkel neveztek a magyar cégek a Marketing Diamond Awardsra.