2014. május 21.

Kommunikációs partnert választott a Nemzetközi Coach Szövetség

A megbízás keretében a Double Decker folyamatos tanácsadást nyújt az ICF Magyar Tagozatának.

A megbízás keretében a Double Decker folyamatos tanácsadást nyújt az ICF Magyar Tagozatának.

A Double Decker koordinálja az ICF Magyar Tagozat public relations tevékenységét, gondozza a sajtókapcsolatokat, illetve kiemelt feladata az ICF hazai CSR programjainak kommunikációs támogatása. Az ICF ügynökségválasztásában szerepet játszott, hogy a Double Decker a coaching és tanácsadói iparág alapos ismerete mellett a vállalati felelősségvállalási (CSR) programok kommunikációjában is jelentős tapasztalatokkal rendelkezik.

Az ICF a nemzetközi és hazai coaching szakma meghatározó szereplője. Az 1995-ben alakult Nemzetközi Coach Szövetség (ICF) 120 országban 26 ezer tagjával a világ legnagyobb coach szakmai szervezete. Az ICF célkitűzése, hogy elősegítse és megőrizze a coaching szakma integritását magas szintű etikai sztenderdjei, független akkreditációs rendszere és az egész világot átfogó, akkreditált coach-hálózat kiépítése útján. Az ICF Magyar Tagozata 2008-ban alakult, a régió egyik legjelentősebb tagszervezete.

Az ICF többek között szakmai együttműködő partnere az Amerikai Kereskedelmi Kamarának (AmCham) és számos sikeres CSR programot is megvalósít hazánkban. Jószolgálati tevékenysége keretében az utóbbi években több tíz millió forint értékben nyújtott business coaching támogatást civil szervezetek számára. Korábban pedig 700 órányi coaching felajánlással segítette a megszűnt nemzeti légitársaság, a Malév dolgozóinak újrakezdését.

Címkék: Double Decker icf csr pr

Új város csatlakozott a Coca-Cola dunai projektjéhez

1 napja

A Coca-Cola HBC Magyarország támogatásával indult I Love Duna projekt a strandolás és a folyóhoz köthető szabadidős programok népszerűsítésén keresztül szeretné felhívni a figyelmet a felelős vízhasználat fontosságára.

Innovációs versenyt hirdet az SAP

1 napja

15 ezer eurós összdíjazású, kétfordulós régiós innovációs versenyt hirdet az SAP, a Techstars accelerátorral közösen. A résztvevőknek nagyvállalatok létező problémáit kell megoldaniuk.