2013. január 03.

Kommunikációs tendert írt ki a GVH

Két részben, nettó 120 millió forint keretösszeggel nyílt, kommunikációs tendert hirdetett a Gazdasági Versenyhivatal (GVH - írja az MTI.

Két részben, nettó 120 millió forint keretösszeggel nyílt, kommunikációs tendert hirdetett a Gazdasági Versenyhivatal (GVH - írja az MTI.

Két részben, nettó 120 millió forint keretösszeggel nyílt, kommunikációs tendert hirdetett a GVH. A felhívás az EU hivatalos lapjának mellékleteként tenderhirdetményeket tartalmazó online kiadvány (TED) csütörtöki számában jelent meg - írja az MTI.

Az első rész a GVH kommunikációs stratégiájának kialakítására, eseti marketing kampányok tervezésére, lebonyolítására, illetve reklámügynökségi szolgáltatásokra vonatkozik. Ennek keretösszege 50 millió forint.

A második, 70 milliós keretösszegű rész a versenyhivatal idei kommunikációs kampányaihoz kapcsolódó médiatervezési és -vásárlási feladatok elvégzését és a kapcsolódó tanácsadási feladatokat kéri az ajánlattevőktől.

A kiírásban az szerepel, hogy a GVH-t egyik résznél sem terheli megrendelési kötelezettség a teljes keretösszegre. Az összességében legelőnyösebb ajánlat lesz a nyertes, az első résznél a szakmai minőség, a másodiknál viszont az ár esik latba a legnagyobb súllyal - írják.

Az ajánlattételi határidő február 20. A feladat kezdési időpontja március 11., befejezése pedig május utolsó napja.

Címkék: gvh tender