2012. január 17.

Kommunikációs ügynökséget igazolt az MTVA

Féléves szerződést kötöttek Várhegyi Attila, volt Fidesz-pártigazgató cégével. Új alapokra helyeznék a közmédia kommunikációját.

Féléves szerződést kötöttek Várhegyi Attila, volt Fidesz-pártigazgató cégével. Új alapokra helyeznék a közmédia kommunikációját.

Féléves szerződést kötött a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) a Prestige Média Kft.-vel kommunikációs feladatok ellátására - közölte Cserháti Ágnes szóvivő az MTI-vel.

Mint elmondta: több ügynökséggel is felvették a kapcsolatot, ezek közül Várhegyi Attila, volt országgyűlési képviselő, Fidesz-pártigazgató cége tette a legkedvezőbb és legrészletesebb ajánlatot.

"A közszolgálati média nemcsak a műsorpolitikában, hanem a kommunikációjában is új korszakot nyit" - közölte Cserháti Ágnes, aki Szabó László távozása óta a kommunikációs igazgatóság operatív vezetését is ellátja.

Az MTVA 2012. január 15-én kezdte meg a közös munkát Várhegyi cégével. A Prestige Média vezetője elmondta: óriási megtiszteltetés és nagyon nagy kihívás számukra ez a megkeresés, és a rendelkezésre álló hat hónap alatt XXI. századi megoldásokat szeretne nyújtani az MTVA-nak.

Új név, új ügyfelek a PR-Agent Communications-nél

21 órája

Mozgalmas hónapok állnak a PR Agent Kft. munkatársainak háta mögött. A 15 éve alakult ügynökség nevet és arculatot váltott, valamint további szoláltatásokkal és ezzel együtt új ügyfelekkel bővítette tevékenységi körét.