2012. január 17.

Kommunikációs ügynökséget igazolt az MTVA

Féléves szerződést kötöttek Várhegyi Attila, volt Fidesz-pártigazgató cégével. Új alapokra helyeznék a közmédia kommunikációját.

Féléves szerződést kötöttek Várhegyi Attila, volt Fidesz-pártigazgató cégével. Új alapokra helyeznék a közmédia kommunikációját.

Féléves szerződést kötött a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) a Prestige Média Kft.-vel kommunikációs feladatok ellátására - közölte Cserháti Ágnes szóvivő az MTI-vel.

Mint elmondta: több ügynökséggel is felvették a kapcsolatot, ezek közül Várhegyi Attila, volt országgyűlési képviselő, Fidesz-pártigazgató cége tette a legkedvezőbb és legrészletesebb ajánlatot.

"A közszolgálati média nemcsak a műsorpolitikában, hanem a kommunikációjában is új korszakot nyit" - közölte Cserháti Ágnes, aki Szabó László távozása óta a kommunikációs igazgatóság operatív vezetését is ellátja.

Az MTVA 2012. január 15-én kezdte meg a közös munkát Várhegyi cégével. A Prestige Média vezetője elmondta: óriási megtiszteltetés és nagyon nagy kihívás számukra ez a megkeresés, és a rendelkezésre álló hat hónap alatt XXI. századi megoldásokat szeretne nyújtani az MTVA-nak.

Lehallgatással is felléphet a GVH

2020. október 14.

Két rendkívül fontos, az eddigi versenyjogi szabályozást átíró változás is történt a közelmúltban, amely bővíti a Gazdasági Versenyhivatal mozgásterét a kartellek elleni küzdelemben.