2012. január 17.

Kommunikációs ügynökséget igazolt az MTVA

Féléves szerződést kötöttek Várhegyi Attila, volt Fidesz-pártigazgató cégével. Új alapokra helyeznék a közmédia kommunikációját.

Féléves szerződést kötöttek Várhegyi Attila, volt Fidesz-pártigazgató cégével. Új alapokra helyeznék a közmédia kommunikációját.

Féléves szerződést kötött a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) a Prestige Média Kft.-vel kommunikációs feladatok ellátására - közölte Cserháti Ágnes szóvivő az MTI-vel.

Mint elmondta: több ügynökséggel is felvették a kapcsolatot, ezek közül Várhegyi Attila, volt országgyűlési képviselő, Fidesz-pártigazgató cége tette a legkedvezőbb és legrészletesebb ajánlatot.

"A közszolgálati média nemcsak a műsorpolitikában, hanem a kommunikációjában is új korszakot nyit" - közölte Cserháti Ágnes, aki Szabó László távozása óta a kommunikációs igazgatóság operatív vezetését is ellátja.

Az MTVA 2012. január 15-én kezdte meg a közös munkát Várhegyi cégével. A Prestige Média vezetője elmondta: óriási megtiszteltetés és nagyon nagy kihívás számukra ez a megkeresés, és a rendelkezésre álló hat hónap alatt XXI. századi megoldásokat szeretne nyújtani az MTVA-nak.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.