2018. július 12.

Kommunikációs ügynökségként folytatja tovább a Média 2.0

Öt év oktatási tevékenység, harminc telt házas szakmai rendezvény és csaknem ezer megjelent szakcikket követően cégként, új névvel és arculattal folytatja a Média 2.0.

Idén áprilisban a megnövekedett érdeklődés miatt az alapítók úgy döntöttek, hogy korábbi, pro bono tevékenységeiket versenypiaci megoldások értékesítésével egészítik ki és Media 2.0 Communications néven PR ügynökségként és krízistanácsadó irodaként működnek tovább.

„Hisszük, hogy a tervezett kommunikáció a 21. században az élet minden területén, kiemelten az üzleti életben megkerülhetetlen és egyben értékteremtő. Alapvető célunk a legújabb trendeket és az akadémiai szintű, elméleti tudást is integráló, nemzetközi mércével mérhető kommunikációs termékek fejlesztése, amibe PR szolgáltatások, oktatói anyagok, tréningek és CSR-kampányok egyaránt beletartoznak” – tájékoztatott Pintér Dániel Gergő, a Media 2.0 Communications társalapítója és stratégiai vezetője.

A szakember szerint az ügynökség munkatársai számára továbbra is kiemelten fontosak az ingyenes, edukációs tevékenységek és a rájuk jellemző felelős, értékalapú szemlélet, a jövőben azonban nagyobb hangsúlyt fektetnének a megrendelők hírnévmenedzsmenttel kapcsolatos kihívásainak megoldására.

„Egyrészről egyetemeknek, tudományos intézményeknek, civil szervezeteknek szeretnénk segíteni láthatóvá tenni, ami számukra értékes; értékes; másrészről személyre szabott tanácsadást nyújtunk, és kampányterveket készítünk épülő márkák, válságban lévő szervezetek számára; harmadrészről pedig egyetemi kurzusokat tartunk, workshopokat szervezünk és kommunikációs vezetőket képzünk.”

Pintér fontosnak tartja kiemelni, hogy bár az elmúlt években több hazai és nemzetközi vállalat kampányán dolgoztak már, a Media 2.0 Communications munkatársaiban alapvető az igény a folyamatos megújulásra, innovációra és önfejlesztésre. „Minőség, hitelesség és etikusság – ez a három a legfontosabb számunkra. Ebből fakadóan alapítótársammal mindig igyekszünk olyan területekbe és hiánykompetenciák elsajátításába fektetni az energiát és a pénzt, amiből a legtöbb értéket és tudást nyerhetjük ki magunk és megrendelőink számára.”

Új név, új ügyfelek a PR-Agent Communications-nél

12 órája

Mozgalmas hónapok állnak a PR Agent Kft. munkatársainak háta mögött. A 15 éve alakult ügynökség nevet és arculatot váltott, valamint további szoláltatásokkal és ezzel együtt új ügyfelekkel bővítette tevékenységi körét.