2016. szeptember 21.

Kommunikációs versenyt indít a K&H

A legjobbak szakmai gyakorlati lehetőséget nyerhetnek.

Ahogy közelednek az egyetem, vagy a főiskola utolsó félévei, rengeteg hallgató kezdi el keresni azt a munkahelyet, ahol eltöltheti a gyakorlati idejét. Egyesek az állásportálokat bújják, mások inkább az ismeretségi körükben kérdezősködnek, és akadnak olyanok is, akik próba szerencse alapon a nagyobb cégeknél érdeklődnek a pozíciók felől. Persze az ideális gyakornoki helyet nem könnyű megtalálni, időnként akár hónapokig is tarthat a kutatás. A K&H most erre megoldásként szakmai gyakorlati lehetőséget nyújt azon nappali tagozatos, kommunikáció szakon tanuló hallgatók számára, akik szeretnének mélyebben elmerülni a PR és a marketingkommunikációs szakma rejtelmeiben. A szerencsések a vállalat kommunikációs igazgatóságán tanulhatnak majd, amely az elmúlt években számos rangos elismerést kapott, például 2013-ban az Arany LolliPOP-ot, 2014-ben a Sándor Imre PR fődíjat és a Magyar PR Szövetség CSR Best Practice-jét, valamint egy esztendővel később a CSR Best Practice "Példaértékű CSR gyakorlat 2015” címet is kiérdemelte.

A K&H-nak korábban is voltak gyakornoki programjai, ám ezúttal egy kommunikációs versenyt hirdetett meg, melynek végén a hat legjobb pályázó a vállalat kommunikációs igazgatóságán töltheti el a gyakorlati idejét. Ez idő alatt a gyakornokok fizetést kapnak, illetve a cég minden hónapban további juttatást biztosít számukra.

A K&H Csoport támogatási stratégiája részeként kiemelt figyelmet fordít a fiatalokra és oktatásukra. A pályázat célja, hogy lehetőséget biztosítson a felsőoktatásban tanulók számára az elméleti ismereteik alkalmazására a gyakorlatban. A jelentkezőknek két részből álló integrált kommunikációs kampányt (marketingkommunikáció és PR) kell elkészíteniük egy adott témában. Ezen dolgozhatnak egyénileg, vagy akár két-háromfős csapatokban is. Az elkészült pályamunkákat 2016. október 21-ig kell elektronikus formában benyújtani a következő e-mail címre: kommunikacio@kh.hu. A beérkezett pályamunkákról szakmai zsűri dönt.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.