2013. július 24.

Konszolidálódik az amerikai mobilpiac

A napokban újabb - apró, de izgalmas - felvásárlást jelentettek be.

A napokban újabb - apró, de izgalmas - felvásárlást jelentettek be.

Három és fél hónappal azután, hogy a piac negyedik számú szereplője, a T-Mobile USA bejelentette, hogy megveszi a nála is kisebb MetroPCS-t, az ezüstérmes AT&T is lépett. Közlésük szerint 1,19 milliárd dollárt fizettek a Leap Wireless Internationalért, amely ötmillió olyan ügyfelet szolgál ki, akik előfizetés helyett egyenlegfeltöltős módszerrel telefonálnak.

Az ügyletben az is szerepet játszott, hogy az AT&T így rátehette a kezét a Cricket néven működő szolgáltatás eddig kihasználatlan frekvenciatartományaira, ezzel pedig jelentősen javíthatja saját adatátviteli sebességét. A vevő azt tervezi, hogy megtartja a Cricket márkanevet, de az ügyfeleknek szélesebb körű szolgáltatást kínál.

Egy egész hétig ünnepli a gyermeknapot a Magyar Telekom

15 órája

A Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színházzal és a KEDD stúdióval, a kufli animációs rajzfilmsorozat alkotóival együttműködve különleges online mesesorozattal készül a Tavaszi Digitális Gyerekhétre a Magyar Telekom.

Autósmozi nyílik a budapesti Árkád tetején

20 órája

Június 13-tól a PANAM autósmozi érintésmentes eszközökkel várja a vendégeket a budapesti Árkád bevásárlóközpont tetőtéri parkolójában, ahol a tervek szerint hosszútávon élvezhetjük majd a szabadtéri filmnézést.