2012. november 16.

Könyvcserés site nyerte a startup versenyt

Startup vállalkozásoknak adott kiugrási lehetőséget a Metropol és szakmai partnere, a Primus Capital.

A Primus Capital Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. és a Metropol napilap Alap a jövőhöz névvel közös pályázatot hirdetett induló vállalkozások részére.

Az 1 millió forint készpénzt és 2 millió forint értékű vállalatépítési és prezentációs tanácsadási szolgáltatást a közel 400 pályázat közül, a Rukkola.hu könyvcserélde nyerte.

A site a digitális kor által adott lehetőségeket felismerve, a tradicionális és új online médiaeszközöket egyaránt felhasználva próbálja segíteni a könyvkultúra fellendülését. Az oldal idén nyáron indult, de máris több tízezer tagja van. Bruckner Zoltán, a Primus Capital ügyvezető igazgatója azzal indokolta a zsűri döntését, hogy az ötlet eredeti, a három alapító a sajátos szóhasználattal egy külön világot teremtett, ráadásul mindez az olvasás köré csoportosul.

Az alapítók (képünkön)- Ferencsik Gabriella, Kovács Adrián és Cziczlavicz Péter - az 1 millió forintot fejlesztésre és új szerverre, a 2 millió forint értékű tanácsadást pedig egy profi üzleti terv kidolgozásra fordítják.

 

Új név, új ügyfelek a PR-Agent Communications-nél

19 órája

Mozgalmas hónapok állnak a PR Agent Kft. munkatársainak háta mögött. A 15 éve alakult ügynökség nevet és arculatot váltott, valamint további szoláltatásokkal és ezzel együtt új ügyfelekkel bővítette tevékenységi körét.