2017. december 13.

Könyvekből jött adomány

A BOOK24.hu idén télen a jótékonyságot helyezi előtérbe. 2017. december 14-20. között a honlapon található megjelölt könyvek vásárlása után az ár 80%-át fordítják jótékony célra.

Ön is szeret könyvet ajándékozni szeretteinek karácsonyra? Vásárlásával most másokon is segíthet! - írja a BOOK24 közleménye.

A december 14-20. közötti időszakban a Szeretet A Válasz Alapítvány segítségével mélyszegénységben élő és sokgyermekes családok ünnepét tehetjük együtt szebbé. Az Alapítvány a hátrányos helyzetű csoportok, családok társadalmi esélyegyenlőségének elősegítésével és a sérült, fogyatékkal élő, beteg gyermekek, fiatalkorúak integrálásával foglalkozik. Az Alapítvány által megjelölt családok gyermekeiknek a megajándékozásával szeretné a BOOK24 szebbé tenni az egész család ünnepét, hogy minden kisgyermek számára vidám lehessen az idei karácsony - teszik hozzá.

Szűrőprogramot támogat a Danone Magyarország

9 órája

2018-ban ismét országjáró körútra indul Magyarország átfogó egészségvédelmi programjának speciális szűrőkamionja. A legnagyobb nemzeti szűrőprogramhoz idén a Danone kiemelt stratégiai partnerként csatlakozik.

Új ízvilág a Drehertől

9 órája

A fővárosi főzde kínálatában is megjelent az első felsőerjesztésű variáns. A Pale Ale ráadásul jól illeszkedik a kommunikációs platformhoz is.