2013. február 01.

Környezetvédelmi kommunikáció a Person Communications-nél

A taszári önkormányzattól kapta a megbízást az ügynökség.

A taszári önkormányzattól kapta a megbízást az ügynökség.

A Person Communications nyerte Taszár Önkormányzatának meghívásos közbeszerzését, melyen a taszári laktanya környezetvédelmi kármentesítéséhez kapcsolódó kommunikációs feladatok ellátásához kerestek ügynökségi partnert. A közel 250 millió forint értékű projekt 2013 és 2015 májusa között valósul meg, és az a célja, hogy megóvják a helyi ivóvízbázist.

A Person Communications elsődleges feladata, hogy a nyilvánosság biztosítása révén az érintettek és a környéken élők megfelelő információval rendelkezzenek a projekttel kapcsolatban. Különösen fontosnak tekintik, hogy a kármentesítés lépései és módszerei részletesen be legyenek mutatva, amitől a projekt támogatottságának növekedését várják.

"A projektkommunikáció során integrált eszközökben gondolkodunk, a tömegkommunikációs platformok mellett fontosnak tartjuk a direkt eszközöket is. Szeretnénk elérni, hogy a helyi lakosok minél többen támogassák a környezeti kármentesítési programot. Ehhez részletesen ismertetnünk kell, hogy az ő életüket hogyan érinti a probléma és annak megoldása" - nyilatkozta Hampuk Richárd, az ügynökség ügyvezetője.

Új név, új ügyfelek a PR-Agent Communications-nél

1 napja

Mozgalmas hónapok állnak a PR Agent Kft. munkatársainak háta mögött. A 15 éve alakult ügynökség nevet és arculatot váltott, valamint további szoláltatásokkal és ezzel együtt új ügyfelekkel bővítette tevékenységi körét.