2018. április 10.

Környezetvédelmi ösztöndíjat hirdet a Toyota

Célja, hogy segítse a környezet megóvására és megújítására irányuló ötleteket, valamint a fenntartható fejlődést szolgáló tevékenységeket.

A Toyota Környezetvédelmi Ösztöndíj programot 1999-ben indították el abból az alkalomból, hogy a Toyota elnyerte az ENSZ Környezetvédelmi Programjának (UNEP) Global 500 díját. A Toyota 2000 óta minden évben kiírja ezt a pályázatot a környezetvédelmet támogató tevékenységei részeként, így a program idén lép működése 19. évébe.

Toyota Környezetvédelmi Ösztöndíj program

Az idei év témája a "Biodiverzitás Megőrzése” vagy “Klímaváltozás”. Az ösztöndíjakra olyan nonprofit szervezetek és más társadalmi szervezetek, illetve csoportok pályázhatnak (az iskolák kivételével), melyek a témához illő gyakorlati projekteket szeretnének megvalósítani. E tevékenységek azoknak a kezdeményezéseknek a körébe tartoznak, amelyek a 2015. októberében meghirdetett Toyota Környezetvédelmi Kihívás 2050 programban meghatározott célok elérését szolgálják.

Nemzetközi díjat kapott Sztaniszláv András

15 órája

A Magyar PR Szövetség alelnöke péntek este vette át az elismerést a szerbiai Zlatibor-ban. A PRO.PR Award olyan kommunikációs szakembereket díjaz, akik munkájukkal segítik a PR szakma fejlesztését és javítják megítélését.