2015. november 11.

Közös díjat ad át a Femina.hu és a Szallas.hu

Idén harmadik alkalommal adja át a Szallas.hu portál a turisztikai szakma minőségi díjait november 26-án.

Idén első alkalommal adja át a Femina.hu női portál az Év Wellness Szállása kategória különdíját. A díj egy népszerűségi díj, így az oldalon érkezett szavazatok alakították a sorrendet. Az utazók, vendégek tapasztalatain alapuló szimpátiaszavazáson került kiválasztásra a legjobb wellness szállás, ahol a voksok döntő része a Femina.hu olvasóitól származott, hiszen a Femina.hu több millió forint értékű támogatókampányon keresztül népszerűsítette a szavazást.

Az együttműködés részeként a Femina.hu a szavazás támogatása mellett az első három helyezett részére médiacsomagot ajánlott fel, melynek összértéke közel 2 millió forint.

„Fontos számunkra nemcsak olvasói, hanem hirdetői szempontból is a turisztikai szektor, ugyanis a látogatóink körében nagyon népszerűek a belföldi régiókkal, látnivalókkal kapcsolatos cikkek is, és ennek köszönhetően sok Magyarországon található szálloda hirdetőnkké vált az elmúlt évek alatt” - mondta el Szabó Mariann, a Femina.hu értékesítési igazgatója, aki a szakmai zsűri tagjaként is képviseli a portált.