2013. november 15.

Közös irodában a Havas-csoport ügynökségei

A Havas-csoporton belüli integráció a 2012 szeptemberében megkezdett névváltás után újabb mérföldkőhöz érkezett.

A Havas-csoporton belüli integráció a 2012 szeptemberében megkezdett névváltás után újabb mérföldkőhöz érkezett. A magyarországi ügynökségek, a Havas Worldwide és a Havas Media 2013 őszétől sokkal szorosabban, közös irodaépületben dolgoznak együtt, és a Havas globális „Digital at the core” pozicionálásának megfelelően együttesen nyújtják a digitális full service szolgáltatást közös cégükön, a Havas Digitalon keresztül.

Az 1990-es évek végén globálisan a kreatívügynökségek egyre inkább távolodtak a médiaügynökségektől, sokszor egymástól függetlenül dolgoztak, de a digitális kommunikáció fejlődése, előretörése ledöntötte a határokat, és újra összehozta a reklámszakma legfontosabb szereplőit, írja közleményében a Havas-csoport, akiknél ez a folyamat a névváltással indult 2012 szeptemberében, mikor is az Euro RSCG-ből Havas Worldwide lett, majd ezt követően, 2013 januárjától az MPG Havas Media néven folytatja tevékenységét.

A magyarországi összeköltözés fő célja, hogy a csoport kreatív- és médiaügynöksége egy csapatként szorosan és hatékonyan együttműködve olyan integrált megoldásokat dolgozzon ki, amelyekkel – a kreatív-, a média- és a digitális eszközöket összehangolva – még nagyobb hozzáadott értéket tud nyújtani az ügyfeleknek.

Címkék: havas

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.