A 8 hetes Gardróbmustra keretében kifejezetten az apróhirdetési oldal igényeire szabták a felületeket.

Szeptember 29. és november 23. között két szakaszból álló, közös kampánnyal rukkolt elő a Jófogás és a Femina. A pályázati időszakban, olvasói aktivitásra építve keresték azt a három olvasót, aki személyes történetével inspirálhatja a felhasználókat arra, érdemes átnézni a gardróbot olyan szemmel, mi az, amire már nincs szükség, de valaki más számára értékes darab lehet.

„A közös ötleteléseink segítségével azt gondolom, hogy olyan, teljes mértékben a Jófogásra szabott megjelenési formákat, csatornákat sikerült kialakítanunk, melyek nagyban segítették a hatékony kampány megszületését” – mondta el Palocsay-Zubor Géza, a Schibsted Classified Media ügyvezetője.

A felhívásra több mint ötszázan jelentkeztek, akik közül a három kiválasztott olvasót a Jófogás oldaláról Dibák Flóra tartalommenedzser, a Femina részéről pedig Fehér Ági vezető szerkesztő segített személyre szabott tippekkel az apróhirdetések elkészítésében.

A kampány második felében amellett, hogy releváns szerkesztőségi tartalommal töltötték meg a Gardróbmustra rovatot, hétről hétre egy-egy videóriporttal jelentkeztek, melyben a három kiválasztott olvasó sikersztoriját mutatták be.

„A videókkal az volt a célunk, hogy edukáljuk a felhasználókat. Emellett az is fontos volt számunkra, hogy kreatív eszközökkel mutassuk be Háztól házig szolgáltatásunkat, illetve a november 6-án nyílt Jófogás Találkozási Pontjainkat is” – mondta el Oláh Alexandra, a Schibsted Classified Media marketing vezetője.

„Az elmúlt két és fél évből több mint 20 féle egyedi projekttel a hátunk mögött a tapasztalat azt mutatja, hogy nagyon jól működnek azok a típusú kampányok, amelyeket testre szabva, kifejezetten ügyféligényre hívunk életre, legyen szó ötletelésről, fejlesztésről, tartalomgyártásról, videóforgatásról vagy éppen valamilyen BTL aktivitás megszervezéséről. A Jófogással közös kampányunk számai is ezt igazolják, hiszen a nagyszabású támogatókampánnyal 1,5 millió olvasónk 13 millió alkalommal találkozott, mely azt jelenti, hogy minden második olvasónkat elértük teljes, 8 hetes időszak alatt. A kampány a Facebookon is népszerű volt, hiszen közel 50 ezer alkalommal kattintottak át a Femina.hu 300 ezres rajongótábora számára megosztott tartalmakról, mely tovább erősítette az olvasói bevonódást” – mondta el Draskovits Tímea, a Femina Media sales-marketing menedzsere, aki egyben a projekt felelőse is volt.

Ismert sztárokkal kampányol a Samsung

20 perce

Nánási Pál készített magazinokba illő fotókat Dobó Ági, Henry Kettner, Kovács Rami, Ördög Nóra, Nagy Dani, Nessaj, és Török Ábel márkanagykövetekről.