A 8 hetes Gardróbmustra keretében kifejezetten az apróhirdetési oldal igényeire szabták a felületeket.

Szeptember 29. és november 23. között két szakaszból álló, közös kampánnyal rukkolt elő a Jófogás és a Femina. A pályázati időszakban, olvasói aktivitásra építve keresték azt a három olvasót, aki személyes történetével inspirálhatja a felhasználókat arra, érdemes átnézni a gardróbot olyan szemmel, mi az, amire már nincs szükség, de valaki más számára értékes darab lehet.

„A közös ötleteléseink segítségével azt gondolom, hogy olyan, teljes mértékben a Jófogásra szabott megjelenési formákat, csatornákat sikerült kialakítanunk, melyek nagyban segítették a hatékony kampány megszületését” – mondta el Palocsay-Zubor Géza, a Schibsted Classified Media ügyvezetője.

A felhívásra több mint ötszázan jelentkeztek, akik közül a három kiválasztott olvasót a Jófogás oldaláról Dibák Flóra tartalommenedzser, a Femina részéről pedig Fehér Ági vezető szerkesztő segített személyre szabott tippekkel az apróhirdetések elkészítésében.

A kampány második felében amellett, hogy releváns szerkesztőségi tartalommal töltötték meg a Gardróbmustra rovatot, hétről hétre egy-egy videóriporttal jelentkeztek, melyben a három kiválasztott olvasó sikersztoriját mutatták be.

„A videókkal az volt a célunk, hogy edukáljuk a felhasználókat. Emellett az is fontos volt számunkra, hogy kreatív eszközökkel mutassuk be Háztól házig szolgáltatásunkat, illetve a november 6-án nyílt Jófogás Találkozási Pontjainkat is” – mondta el Oláh Alexandra, a Schibsted Classified Media marketing vezetője.

„Az elmúlt két és fél évből több mint 20 féle egyedi projekttel a hátunk mögött a tapasztalat azt mutatja, hogy nagyon jól működnek azok a típusú kampányok, amelyeket testre szabva, kifejezetten ügyféligényre hívunk életre, legyen szó ötletelésről, fejlesztésről, tartalomgyártásról, videóforgatásról vagy éppen valamilyen BTL aktivitás megszervezéséről. A Jófogással közös kampányunk számai is ezt igazolják, hiszen a nagyszabású támogatókampánnyal 1,5 millió olvasónk 13 millió alkalommal találkozott, mely azt jelenti, hogy minden második olvasónkat elértük teljes, 8 hetes időszak alatt. A kampány a Facebookon is népszerű volt, hiszen közel 50 ezer alkalommal kattintottak át a Femina.hu 300 ezres rajongótábora számára megosztott tartalmakról, mely tovább erősítette az olvasói bevonódást” – mondta el Draskovits Tímea, a Femina Media sales-marketing menedzsere, aki egyben a projekt felelőse is volt.

Sportkavalkád a Téli Sportválasztón

18 órája

A Téli Sportágválasztón január 27. szombaton 10 és 17 óra között több mint 20 mozgásformát próbálhatnak ki az érdeklődők a Vasas Jégcentrumban, így mindenki megtalálja a neki való téli sportágat.

Óránként 6 káreset történt az ünnepek alatt

21 órája

December 24. és január 1. között közel 1400 kárt jelentettek a Generali Biztosítónál összesen közel 250 millió forint értékben, ami naponta átlagosan 155, illetve óránként 6 káresetet jelent.