2017. május 19.

Közös kampányban a zenészlegendák és az énekesmadarak

A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesületegy rendhagyó online kampánnyal szeretné felhívni a figyelmet a védett énekesmadarak „művészi értékeire”.

Vannak olyan halhatatlan előadók – mint Prince, David Bowie vagy George Michael - akiket a 2016-os, tragikus évet követően sajnos már csak felvételről hallhatunk énekelni. De legendás lemezeiknek köszönhetően a hangjuk ma is itt él velünk.

A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület a HPS kreatív támogatásával elkészült online kampányában idén olyan „énekesek részvételével” állít emléket ezeknek a művészeknek saját lemezborítóikon, akik nagy elődjeikhez hasonlóan képesek színesebbé és élettelibbé tenni a mindennapjainkat. Ők azok a védett madarak, akiket 2017-ben még élőben is hallhatunk énekelni. Azonban ha nem vigyázunk rájuk, előfordulhat, hogy az ő hangjuk is csak emlékként fog megmaradni.

"A lemezborítókon látható madarakat úgy választottuk ki, hogy kicsit kinézetükben is passzoljanak az eredeti artworkökön látható előadókhoz – így állítottuk párba Prince-t egy lila seregéllyel, David Bowie-t egy kenderikével, valamint George Michaelt egy barkós cinegével" - mondta el Persely Tamás, a HPS copywritere.

Címkék: média hps

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2 napja

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.